Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Berg, Linköping5B-1301 - Källgårdsvägen 5B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:4Boarea:127 kvmHiss:JaAvgift:7 091 kr

Nästa visning:

Boka visning med mäklare!

Läs mer

GAVELFYRA MED TVÅ BALKONGER HÖGST UPP I HUSET

Här bor du i ett av husets häftigaste lägen med generöst ljusinsläpp och tre sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring och två stora balkonger.

I charmiga Berg bygger vi 36 st nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg. Nu pågår byggnationen på plats och för tillfället färdigställs garaget som ska ligga under huset.

Närområdet
Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det bara några kilometer till Ljungsbro med butiker och service. Centrala Linköping med hela sitt utbud ligger bara en kort bil- eller busstur härifrån. Busshållsplatsen finns smidigt precis utanför husen.

Bostäderna
Här finns lägenheter i varierade storlekar, välj mellan två till fem rum och kök om 55-127 kvm. Alla lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och uteplats eller balkong. Några lägenheter har dessutom två balkonger. I treor och fyror finns dubbla badrum. Här finns lägenheter för alla livfaser och behov. I föreningen finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster och en gemensam lokal för möten och kalas. Mellan husen finns en mysig pergola för härliga sommarkvällar med grannar och gäster.

Fast pris
Lägenheterna säljs till fast pris, så här slipper du stressande budgivningar.

Nytt och bekvämt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment

Boka privat visning
Önskar du en enskild visning med våra mäklare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning i vår visningsbod. Kontakta oss per mail eller telefon så bokar vi in en tid som passar dig. Kontaktuppgifter finns till höger här på sidan.

Intresseanmälan
Gör en intressenanmälan så får du den senaste informationen om projektet via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan.

Illustrationer är inspirationsbilder och detaljer kan skilja sig från verkligheten.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet