Berg, Linköping5B-1301 - Källgårdsvägen 5B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:4Boarea:127 kvmHiss:JaAvgift:7 091 kr

GAVELFYRA MED TVÅ BALKONGER HÖGST UPP I HUSET

Här bor du i ett av husets häftigaste lägen med generöst ljusinsläpp och tre sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring och två stora balkonger.

I charmiga Berg bygger vi nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg. Nu pågår byggnationen på plats och invändig påbörjas nu målning, köksmontering och plattsättning. Det fina garaget, som ligger under det ena huset är nu färdigbyggt. Från garaget tar du dig smidigt med hiss upp till trapphuset i det ena huset.

Närområdet
Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det bara några kilometer till Ljungsbro med butiker och service. Centrala Linköping med hela sitt utbud ligger bara en kort bil- eller busstur härifrån. Busshållsplatsen finns smidigt precis utanför husen.

Bostäderna
Här finns nu bara tre lediga lägenheter kvar, välplanerade tvåor om 60 kvm. Lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och balkong.

I föreningen finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster och en gemensam lokal för möten och kalas. I lokalen finns ett pentry och i övernattningslägenheten finns dusch och wc. Mellan husen finns en mysig pergola för härliga sommarkvällar med grannar och gäster.

Nytt och bekvämt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du är den första som får sätta nycklen i låset.

Fast pris
Lägenheterna säljs till fast pris, så här slipper du stressande budgivningar.

Boka privat visning
Önskar du en enskild visning med våra mäklare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning i vår visningsbod. Kontakta oss per mail eller telefon så bokar vi in en tid som passar dig. Kontaktuppgifter finns till höger här på sidan.

Intresseanmälan
Gör en intresseanmälan här på sidan så får du den senaste informationen om projektet via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan.


Illustrationer är inspirationsbilder och detaljer kan skilja sig från verkligheten.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet