Om projektet

Bostadsrätter i natursköna Sturefors i Linköping

Säljpremiär planeras till våren 2017. Anmäl ditt intresse nu för att få förtur!

Sturefors, en mil söder om Linköping, har de senaste åren blivit alltmer populärt tack vare sitt natursköna och lugna läge. Här planerar vi för 69 lägenheter i storlekarna 2-3 rum och kök (50-79 kvm) i Brf Blåeld.

Bo nära skola och service
Här bor du i trivsamma Norrberga med service som mataffär och restauranger i Sturefors centrum på bekvämt promenadavstånd. I samhället finns det även skola med undervisning upp till sjätte klass och några riktigt bra förskolor. Till centrala Linköping cyklar du på under en halvtimma, eller tar dig kvickt med bil. Bussar trafikerar sträckan med täta turer.

Naturligt ljuvligt i Sturefors
I Brf Blåeld bor du i vackra omgivningar med omväxlande natur med åkrar, hagmark och skogsklädda höjder. Här finns naturreservat med ekskog och ädellövskog och vackra Sturefors slottspark. I eklandskapet vid Sturefors skola ligger Stångåns badplats där man enkelt fördriver varma sommardagar. Här hittar du kiosk, grillplats, minigolfbana och toaletter med omklädningsmöjligheter. Gillar du golf kommer du också att uppskatta Landeryds golfbana som ligger i närheten, en välskött anläggning där du kan välja mellan tre natursköna banor.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Blåeld. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Säljpremiär planeras till sommaren 2017.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Visualiseringar

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt