Om objektet

Bostadsrätter i natursköna Sturefors i Linköping

Sturefors, en mil söder om Linköping, har de senaste åren blivit alltmer populärt tack vare sitt natursköna och lugna läge. Här planerar vi för 69 lägenheter i storlekarna 2-3 rum och kök (50-79 kvm) i Brf Blåeld.

Bo nära skola och service
Här bor du i trivsamma Norrberga med service som mataffär och restauranger i Sturefors centrum på bekvämt promenadavstånd. I samhället finns det även skola med undervisning upp till sjätte klass och några riktigt bra förskolor. Till centrala Linköping cyklar du på under en halvtimma, eller tar dig kvickt med bil. Bussar trafikerar sträckan med täta turer.

Naturligt ljuvligt i Sturefors
I Brf Blåeld bor du i vackra omgivningar med omväxlande natur med åkrar, hagmark och skogsklädda höjder. Här finns naturreservat med ekskog och ädellövskog och vackra Sturefors slottspark. I eklandskapet vid Sturefors skola ligger Stångåns badplats där man enkelt fördriver varma sommardagar. Här hittar du kiosk, grillplats, minigolfbana och toaletter med omklädningsmöjligheter. Gillar du golf kommer du också att uppskatta Landeryds golfbana som ligger i närheten, en välskött anläggning där du kan välja mellan tre natursköna banor.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Blåeld. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad med information om våra nya hem.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.