Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Sturefors, LinköpingB2-1103 - Blåeldsbågen 45 D 1103

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 2Rum:2Boarea:55 kvmBalkong:JaAvgift:3 071 kr

Nyproducerade bostadsrätter i natursköna Sturefors - slutsålt!

Nu är samliga bostäder i projektet Vreta By slutsålt, kolla in vårt kommande kommande projekt Ängslunden i Sturefors.

I Sturefors idylliska miljö ligger bostadsrättsföreningen Vreta By. Här bygger vi nya lägenheter för dig som uppskattar lugnet. Nu har vi bara en lägenhet kvar, en fyra om 87 välplanerade kvadratmeter på andra våningen. Lägenhetens kök är inredd med gråa släta luckor från Marbodal och rostfria vitvaror från Electrolux. Lägehetens balkong har härliga rogivande vyer över fälten bort mot skogen. Härlig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum.

Strax utanför Linköping hittar du Sturefors, en gemytlig ort med härlig natur och närhet till Stångån. Det här är en riktig boendepärla på bekvämt avstånd från stadens stress. Beläget en dryg mil sydost från Linköping har du alltid nära till jobb, nöjen och stadsliv.
Här bor du bekvämt med 1,2 km till Sturefors centrum där det finns busstation, ICA-butik och pizzeria. Bibliotek och Vist skola (F-6) ligger 3 km från hemmet.

Perfekt val för en aktiv fritid
Vreta By blir ett familjevänligt kvarter nära till skog och utflyktsmål, ett boende perfekt för ett aktivt liv. I Sturefors finns både tennisbanor, ishockeyplan, en idrottsplats med fotbollsplaner och en härlig badplats. På fritiden kan du ta del av det grönskande läget med närhet till promenad- och motionsleder samt elljusspår en kort bit från hemmet. Eller varför inte ta med picknickkorgen ut i de omgivande svamp- och bärmarkerna?
Sköna sommardagar kan du packa ihop badväskan och cykla till Stureforsbadet. En fin badplats med strand och badbryggor. Stångån som leder ut till sjön Ärlången erbjuder även möjlighet till fiske och båtliv.
Landeryds Golfbana ligger bara 5 km bort med flera banor för golfare i alla åldrar och olika nivåer. Ett par kilometer från Sturefors ligger Sturefors slott, där det också utgår turistbåtar på Kinda kanal.

Populära Gårdshem
Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla rena formspråk. Det är en boendeform som tilltalar många människor och som ligger någonstans mittemellan en traditionell lägenhet och ett radhus. Rymliga lägenheter om 2-4 rum och kök som ryms i nio tvåvåningshus kring en gemensam gård, med stor balkong eller privat trädgård. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen, klädkammare och badrum med tvättmöjligheter.

I Brf Vreta By har vi också satsat extra på att du ska kunna njuta av ett skönt uteliv. Väljer du en lägenhet på plan 1 ingår en trädgård.
På plan 2 får alla lägenheter en rymlig balkong om cirka 11-14 kvm. På gårdarna mellan husen finns också en gemensam uteplats som skapar samvaro för alla som bor i området. Mellan husen skapar vi också lekplatser och grönytor för barnen att leka på.

Bra kommunikationer
Pendlingsläget i Sturefors är utmärkt och du tar dig lätt till centrala Linköping eller Ullstämma med trädgård- och bygghandel bara 10 minuter bort med bil. I Ekholmens centrum hittar du vårdcentral, apotek och flera matvarubutiker. Åker du kommunalt har du närmsta busshållplats ca 1 km från Brf Vreta By.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Vreta By betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.