Om projektet

Nya hem med fantastisk sjöutsikt

Sju av villorna står redan på plats och bygget ligger i fas. Besök våra visningar och se dig omkring i ditt nya hem!

De tio husen kommer att ha naturen inpå knuten och det finns verkligen belägg för det påståendet. Ett populärt promenadstråk i närheten heter "Bysjön runt". Denna naturupplevelse passerar betesmarker, eklandskap och vackra historiska platser. Vill man ta en längre tur så ansluter även Östgötaleden som tar er vidare till kulturlandskap och en sprakande fauna.

Funkishus med det bästa av allt
De tio unikt utformade husen är placerade i en solfjäder, för att alla fullt ut ska kunna njuta av utsikten över Bysjön. De 133 kvm stora husen byggs i två plan med egen carport, två uteplatser och uteförråd. På nedersta våningen finner ni ett modernt kök, med den senaste utrustningen och öppen planlösning gentemot vardagsrummet där umgänget tar vid efter att middagen är lagad. På sommarhalvåret tar ni kanske istället dörren som leder ut till verandan och tänder grillen? På nedervåningen hittar ni också ett sovrum, en wc och ett praktiskt grovkök.

När ni tar trappan upp till plan två kommer ni till husets behållning. En stor altan som bjuder på en underbar utsikt över Bysjön. Slå er ner i en skön stol och bara njut. När ni fått tillräckligt med frisk luft borstar ni tänderna i badrummet för att sedan krypa ner i någon av sängarna i de tre väl tilltagna sovrummen.

Närhet till allt
Bysjön ligger inte bara naturnära utan har också närhet till vardagens bestyr. Ni kommer bara ha en 20 minuters promenad eller några minuter med bilen till centrum där handeln slår upp sina portar för vardagsinköp och service.
Åtvidaberg är en pigg kommun där utbudet av aktiviteter är stort. Fotboll och bandy i sverigeeliten, där talanger från det egna ledet utgör en viktig del av lagen. Det borgar för en bra ungdomsverksamhet där alla får vara med och utvecklas i sin takt. För den golfsugne så finns en av länets finaste banor några bunkerslag från ert blivande hem och vill man låna en bok att läsa i hängmattan så hittar man ett biblioteket i centrum.

Kommunikationerna du vill ha
Kommunikationen till Linköpings puls och arbetstillfällen är god. Ni tar er från Åtvidabergs centrum till Linköping på cirka 35 minuter med bil. För de som hellre åker kollektivt alternativet så trafikeras sträckan även med tåg på 33 minuter med buss på 45 minuter. Dagligen kommer ni att ha många avgångar att välja på för att passa in i livspusslet.

Utbildning är viktigt
Men det är ju inte bara de vuxnas kommunikationer som är viktiga. Även barnen ska komma enkelt och säkert till sin skola och det är inte många tramptag från våra kommande hem. Innan ni har hunnit säga läxa så är ni framme vid en förskola för de minsta eller vid någon av de två grundskolorna som finns i centrala Åtvidaberg. När barnen är på väg att bli unga vuxna så kan de välja på ett digert utbud av program på gymnasieskolan Facetten.

Fast pris och totalentreprenad
Villorna i Bysjö strand säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då villorna säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Varmt välkommen att kontakta Caroline Gunnarsson, 013-36 49 90 för mer information eller visning!

Bostäder och priser

Nr. Status Tomtarea Rum Boyta Pris
01 Till salu 0 kvm 5 rok 132 kvm 3 450 000 kr Läs mer
02 Till salu 0 kvm 5 rok 132 kvm 3 300 000 kr Läs mer
03 Till salu 0 kvm 5 rok 132 kvm 3 350 000 kr Läs mer
07 Till salu 0 kvm 5 rok 132 kvm 3 450 000 kr Läs mer
10 Såld 0 kvm 5 rok 132 kvm
04 Såld 0 kvm 5 rok 132 kvm
05 Såld 0 kvm 5 rok 132 kvm
06 Såld 0 kvm 5 rok 132 kvm
08 Såld 0 kvm 5 rok 132 kvm
09 Såld 0 kvm 5 rok 132 kvm
Läs mer

Aktuellt

22 september 2015

Läget på bygget just nu

Här blir det inflyttning i oktober.
22 september 2015

Läget på bygget just nu

I hus 10 pågår byggnationen för fullt.
22 september 2015

Härlig utsikt!

Samtliga hus får en fantastisk utsikt mot sjön, tack vare kvarterets solfjäderformation. Tänk att vakna upp till den vyn varje morgon? Hus 1, 2, 3, 7 och 8 är fortfarande till salu - först till kvarn!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt