Om objektet

Nyproducerade hem med glittrande Vätternutsikt

På en halvö i Hästholmen planerar vi för 38 bostadsrätter. Här hittar du hem där fritidsliv står i fokus med natur runt knuten.

Semesterhem året runt
Vatten, natur och aktiviteter i en lugn och trygg miljö. Det längtar vi ofta till på våra lediga stunder. I Brf Hamnen kan du leva i ditt semesterläge varje dag! I området hittar du både dykning, fiske, vandringsleder och golf samt en hel del kultur och historia. Här hittar du också glassarna som som vann guld (choklad), silver (jordnöt) och brons (vanilj) i Svenska glassmästerskapen 2017.

Rogivande utsikter
I Brf Hamnen kan du välja mellan 1-4 rum och kök i en av våra två byggnader. I Silon planeras det för tio våningsplan där samtliga lägenheter har minst en balkong/loggia med fönsterpartier som är placerade med en fantastik utsikt över Vättern eller Östgötaslätten. Magasinet hittar du jämsides med Silon. Här hittar du välplanerade mindre lägenheter som ger möjlighet att sitta ute i både morgon- och kvällssol. Alla lägenheter har öppna sällskapsytor och är utrustade med vardagens praktiska nödvändigheter som tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin och mikrovågsugn.

Dina inredningsval
I Brf Hamnen har vi fokus på att skapa en inredning som passar öppna och sociala ytor. Vårt mål är att erbjuda ett boende som du enkelt kan göra till ditt hem. Stor omsorg läggs nu på att hitta materialval som tillsammans skapar en bekväm, praktisk och tilltalande grund som du sedan kan anpassa efter tycke och smak. Läs mer i vår inredningsbrochyr.

Anmäl ditt intresse
Håll dig uppdaterad genom att anmäla ditt intresse, då får du nyheter och information om Brf Hamnen. Du är alltid välkommen att kontakta våra mäklare Jenny Eriksson för en personlig visning. Mail: eriksson.jenny@fastighetsbyran.se
Tel: 036 -344 899 Mobil: 073-376 97 09


Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt

Jenny Eriksson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 073-376 97 09

Malin Andersson, Peab

Kundansvarig

Telefon: 013 24 99 22

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.