Inre hamnen, Norrköping3-1601 - Saltängsgatan

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:7 / 7Rum:5Boarea:122 kvmHiss:JaAvgift:8 665 kr

För dig som gillar närheten till vattnet

Välkommen till Inre hamnen i Norrköping. Här väntar slingrande kanaler, brygghäng och långa kajstråk. Här planeras för flera stora takterrasser med plats för umgänge, avkoppling och odling.

Vid Motala ström växer en ny del av Norrköpings innerstad fram. Här planeras för flera tusen nya bostäder, restauranger, butiker, parker och fina promenadstråk. Inre hamnen har ett attraktivt läge vid vattnet och ligger med bekvämt gångavstånd till Norrköpings shopping- och restaurangutbud.

Här finns plats för alla som vill njuta av vattnet. Utmed Motala Ström planerar kommunen för ett 600 meter långt kajstråk. Förutom kajpromenaden planeras även för sköna bad, parker, småbåtshamn, bryggor och slingrande kanaler.

I bostadsrättsföreningen Saltäng planerar vi för bostäder om ett till fem rum och kök. Här har vi fokuserat på sköna utemiljöer i olika väderstreck. Husets killiknande form är anpassad efter tomtens utformning och på husen planeras för två takterrasser med härlig utsikt i olika väderstreck. På takterrasserna finns odlingslotter, plats för lek, träning och avkoppling. Passagen mellan husen blir en trevlig entré och mötesplats för de boende i huset. På den upphöjda innergården finns mysiga och gröna utemiljöer.

Under huset planerar vi för ett praktiskt garage. Så om du har bil kan du antingen parkera i garaget under huset eller i det gemsamma parkeringsgaraget i området. På taken planeras för solceller för att hålla nere föreningens framtida driftskostnader. 

Spillvattenåtervinning

I Brf Saltäng kommer vi att ta tillvara på energin i spillvattnet. Återvinning av värme från spillvatten går ut på att ta tillvara den energi som kommer från bland annat duschar, tvätt- och diskmaskiner och matlagning mm som annars hade gått till spillo. 

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet.
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här

Känslan av nytt
Det är verkligen en speciell känsla att flytta in i något helt nyproducerat. Där du är först in. Först med att spika upp tavlor på väggarna, placera soffan och först att hitta bästa platsen på balkongen. För oss är det viktigt att du ska trivas. Känna dig som hemma. Därför har vi redan från början satt en hög standard. Utöver den höga standarden har du möjlighet att göra ditt nya hem personligt genom vårt fina inredningssortiment.

Svanenmärkt - hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande kvarter Saltäng certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden under fliken Försäljningsmaterial här på projektsidan. 


Läs mer om Inre hamnen i Norrköping
Utmed Motala Ström växer en ny del av Norrköpings innerstad fram. Här planeras för nya bostäder, restauranger, butiker, parker och fina promenadstråk.  Läs mer om områdets utveckling här


Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Golv utan farliga kemikalier
 • Svanenmärkt bostad
 • Individuell mätning av el och varmvatten

I din förening:

 • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
 • Närhet till kommunala bussförbindelser
 • Sedumtak på flera takytor
 • Cykelverkstad
 • Solceller på taket
 • Återvinning av spillvatten

 

 • Bilpool och cykelpool
 • Odlingsmöjligheter
 • Insektshotell
 • Ätbara växter
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte