Om objektet

Bostadsrätter i Vallastaden Linköping

Inflyttningsklara hem! Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att boka en lägenhet.

Boka en privat visning
Nu finns möjligheten att kika in i våra kvarvarande lägenheter på plats. Kontakta vår mäklarpartner för att boka en privat visning.

Drick ditt te på balkongen eller uteplatsen
Våra bostäder i Brf Alp Lodge är planerade med tanke på att människor har olika önskemål och behov. Alla hem får en öppen planlösning med ekparkett i alla rum. Du kan välja mellan 2-4 rum och kök där vi med stor omsorg valt en genomtänkt och god standard som kommer hålla länge. Samtliga lägenheter får en generös balkong eller uteplats där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller te en solig dag.

En enkel vardag
Badrummen helkaklas i stilrena nyanser och utrustas med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, för att underlätta i vardagen. Självklart är köken välplanerade och moderna med spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se vår rundvisning i ett våra nya hem.

Lekfull arkitektur
Brf Alp Lodge har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Hus 5 får en fasad i vit puts och balkonger med pinnräcke i aluminium medan Hus 6 får en fasad i träpanel och ljusgrå plåt med balkongräcke i glas.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Alp Lodge betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt

Frida Casparsson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-97 97 007

Dela det här på:

Andra objekt

Vallastaden, Brf Alp Lodge Hus 6 1002

3 rok i tidsenlig planlösning i entréplan, i Vallastaden. Alldeles intill grönskande naturområden och idrottsplats.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.