Om objektet

Bostadsrätter i Vallastaden Linköping

Försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att boka en lägenhet.

Våra bostäder i Brf Alp Lodge är planerad med tanke på att människor har olika önskemål och behov. Det finns därför flera typer av bostäder att välja mellan. Vi erbjuder allt från välplanerade 1 rok (47 kvm) upp till rymliga 4 rok (84 kvm). Alla hem får en öppen planlösning med ekparkett i alla rum och stor balkong eller uteplats.

Nyckelfärdiga hem
Här flyttar du in i en nyckelfärdig bostad. Du kan inte göra några egna inredningsval utan flyttar direkt in i en färdig bostad, där vi med omsorg har valt en genomtänkt och god standard som kommer hålla längre.

En enkel vardag
Badrummen helkaklas i stilrena nyanser och utrustas med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, för att underlätta i vardagen. Självklart är köken välplanerade och moderna med spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin.

Lekfull arkitektur
Brf Alp Lodge har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Hus 5 får en fasad i vit puts och balkonger med pinnräcke i aluminium medan Hus 6 får en fasad i träpanel och ljusgrå plåt med balkongräcke i glas.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Alp Lodge. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad med information om våra nya hem.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt