Linköping, VallastadenVallastaden, Brf Etage

Inflyttningsklart
Tillträde:OmgåendeBostäder:18Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-3Boyta:36-80 kvm

Nyproducerade tvåor i Vallastaden

Just nu har vi en kampanj med en färdiginredd tvåa i etage. Allt från möbler till tavlor och bestick ingår. Här är det bara att flytta in!

Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att få mer information om vår pågående kampanj.

Dela livet med någon
Här har vi tvåor om 68-76 kvm kvar. Perfekta för sambolivet! Vad sägs om en lägenhet på två plan med en social yta på nedre plan där parmiddagar vankas. För sköna hemmakvällar finns övervåningen tillhands med både vardagsrum och sovrum. El en rymlig tvåa i ett plan med balkong mot gården?

Bo nytt och modernt
Alla hem får en öppen planlösning med ekparkett i alla rum och vissa lägenheter får balkong eller uteplats. Badrummen helkaklas i stilrena nyanser och utrustas med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, för att underlätta i vardagen. Självklart är köken välplanerade med spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin.

Elegant arkitektur
Brf Etage har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Fasaden är gult tegel, muras i vilt förband. Balkongerna har pinnräcke i aluminium och klarglas.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Etage betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Välkommen att kontakta Philip Stråkander på Fastighetsbyrån för mer information och visning.

Kontaktpersoner
Philip Stråkander

Philip StråkanderFastighetsbyrån073-502 67 56Kontakta mig via e-post