Om objektet

Vill du bo i nya Vallastaden?

Försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att boka en lägenhet.

Bo bekvämt
I Brf Etage får du ett hem som är skapat för just din bekvämlighet samtidigt som du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden genom egna inredningsval. Bostäderna är planerad med tanke på att människor har olika önskemål och behov och det finns därför flera typer av lägenheter att välja mellan. Vi erbjuder allt från välplanerade 1 rok (36 kvm) upp till rymliga 3 rok (79 kvm).

Bo nytt och modernt
Alla hem får en öppen planlösning med ekparkett i alla rum och vissa lägenheter får balkong eller uteplats. Badrummen helkaklas i stilrena nyanser och utrustas med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, för att underlätta i vardagen. Självklart är köken välplanerade med spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin.

Brf Etage har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Fasaden är gult tegel, muras i vilt förband. Balkongerna har pinnräcke i aluminium och klarglas.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Etage. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad med information om våra nya hem.

Sveriges största Bo- och samhällsexpo - 2-24 september 2017
I september slår Sveriges mest omtalade stadsdel upp portarna i Linköping. Vallastaden 2017 välkomnar dig till tre oförglömliga veckor där du får uppleva ett bo- och samhällsexpo med framtidens sätt att bygga, bo och leva. Välkomna till mässan och kika in på Peabs hemutställningar. Läs mer om Peab i Vallastaden här!

Tordagar i Vallastaden - Mäklaren på plats
Varje torsdag 10.00-16.00 under Bomässan finns Fastighetsbyrån på plats i Peabs lägenhet i byggnad B15. Kom förbi och ställ frågor, hämta broschyrer och upplev området på plats.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 24 september

Adress
Peabs Bobutik, Drottninggatan 28 i Linköping.
Kommentar
Välkommen på visning av våra nya hem i Vallastaden!
När
16:00-17:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Frida Casparsson, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt