Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vallastaden, Linköping1302 - Hannes Alfvéns gata 5

Såld
Tillträde:Prel. kvartal 3, 2017Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:2Boarea:68 kvmHiss:JaAvgift:3 853 kr

Nyproducerad tvåa i Vallastaden

Nu har vi bara en lägenhet kvar i Brf Etage. En välplanerad två rum och kök i två plan.

Dela livet med någon
I Brf Etage i Vallastaden har vi nu bara en läcker tvåa kvar om 74 kvm. Vad sägs om en lägenhet i två plan med en social yta på nedre plan där parmiddagar vankas. För sköna hemmakvällar finns övervåningen tillhands med både vardagsrum och sovrum. Perfekt för sambolivet!

Bo nytt och modernt
Lägenheten har en öppen planlösning med ekparkett i alla rum. Badrummet är helkaklat i stilrena nyanser och utrustas med tvättmaskin och torktumlare. Självklart är köket välplanerat med spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin.

Elegant arkitektur
Brf Etage har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Fasaden är gult tegel, muras i vilt förband. Balkongerna har pinnräcke i aluminium och klarglas.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Etage betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Välkommen att kontakta Philip Stråkander på Fastighetsbyrån för mer information och visning.

Kontaktpersoner
Philip Stråkander

Philip StråkanderFastighetsbyrån073-502 67 56Kontakta mig via e-post

Philip Stråkander

Philip StråkanderFastighetsbyrån073-502 67 56Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?