Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Linköping, VallastadenBrf Paletten

Inflyttningsklart
Tillträde:OmgåendeBostäder:28Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-3Boyta:60-69 kvm

Inflyttningsklara tvåor i Vallastaden

Här hittar du en välplanerad tvåa på 63 kvm med nyproduktionens alla fördelar. Genomgående tvåa med stor balkong!

Försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att få veta mer om våra yteffektiva tvåor, och boka tid för visning.
Se bilderna från vår fina visningslägenhet under Alla bilder

Moderna lägenheter
I Brf Paletten får du ett hem som är skapat för just din bekvämlighet. Öppen planlösning med ekparkett i alla rum och med balkong mot innergård. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen. Självklart är köken välplanerade med modern spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Bekvämligheter som gör vardagen smidigare. Samtliga kvarvarande tvåor har stor rymlig balkong.

Brf Paletten har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck Fasadskivor i flera färgglada kulörer; turkos, svart, grå och gul/orange. Balkongräcken i perforerad plåt förhindrar insyn men ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en privat sfär på balkongen.

Gemensamma utrymmen
Undercentral och elcentral i källaren. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området. Gästlägenhet i felleshus/ gemensamhetshus. Hiss finns.

Aktiviteter runt knuten
Ett stenkast från husen ligger ett centrum med butiker, kontor, studentbostäder och busstorg. När du behöver fylla på kylskåpet ligger mataffären bara några minuters tramptag bort. Bäckaparken och Vallaparken ligger på bekvämt avstånd alldeles utanför dörren, och idrottsplatsen finns rakt över gatan.

Utmärkta kommunikationer
Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till stortorget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se vår rundvisning i ett våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Paletten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Philip Stråkander

Philip StråkanderFastighetsbyrån073-502 67 56Kontakta mig via e-post