Om objektet

Nya bostäder i Vallastaden

Försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att boka en lägenhet.

I Brf Paletten får du ett hem som är skapat för just din bekvämlighet samtidigt som du har möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom egna inredningsval. Välj mellan välplanerade 2 rok (60-63 kvm) och 3 rok (69 kvm).

Välplanerade hem
Alla hem får en öppen planlösning med ekparkett i alla rum och vissa lägenheter får balkong eller uteplats. Badrummen helkaklas i stilrena nyanser och utrustas med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, för att underlätta i vardagen. Självklart är köken välplanerade och moderna med spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin.

Lekfull arkitektur
Brf Paletten har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Fasadskivor i flera färgglada kulörer; turkos, svart, grå och gul/orange. Balkongerna har pinnräcke i aluminium och klarglas.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Paletten. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad med information om våra nya hem.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt