Om objektet

Moderna tvåor i Vallastaden

Försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån för att boka en lägenhet.

Boka en privat visning
Nu finns möjligheten att kika in i våra kvarvarande lägenheter på plats. Kontakta vår mäklarpartner för att boka en privat visning. Se bilderna från vår fina visningslägenhet under Alla bilder

Lagom är bäst
I Brf Paletten hittar du alldeles lagom perfekta tvåor om 63 kvm som söker dig som vill bo luftigt och stilrent med genomgående ekparkett i alla rum och helkaklat badrum. Självklart finns det också sådana där lagom bra saker som tvättmaskin och torktumlare, modern spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Bekvämligheter som gör vardagen smidigare. Samtliga kvarvarande tvåor har balkong om 6 eller 10 kvm - här har du utsikt över den nya stadsdelen eller grönområde.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se vår rundvisning i ett våra nya hem.

Lekfull arkitektur
Brf Paletten har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Fasadskivor i flera färgglada kulörer; turkos, svart, grå och gul/orange. Balkongräcken i perforerad plåt förhindrar insyn men ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en privat sfär på balkongen.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Paletten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt

Frida Casparsson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-97 97 007

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.