Om objektet

En spirande stadsdel att trivas i

Våra nya hem i Campus Corner
Först ut bland våra nya bostäder i den växande stadsdelen Vallastaden är det vita huset på hörnet - vårt bostadsrättshus Campus Corner. Här skapar vi 19 bostadsrättslägenheter och två lokaler, yteffektiva hem från 1 rok till 4 rok, 43-106 kvm.

Om Vallastaden
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden.

Sveriges största Bo- och samhällsexpo - 2-24 september 2017
I september slår Sveriges mest omtalade stadsdel upp portarna i Linköping. Vallastaden 2017 välkomnar dig till tre oförglömliga veckor där du får uppleva ett bo- och samhällsexpo med framtidens sätt att bygga, bo och leva. Välkomna till mässan och kika in på Peabs hemutställningar. Läs mer om Peab i Vallastaden här!

Tordagar i Vallastaden - Mäklaren på plats
Varje torsdag 10.00-16.00 under Bomässan finns Fastighetsbyrån på plats i Peabs lägenhet i byggnad B15. Kom förbi och ställ frågor, hämta broschyrer och upplev området på plats.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Bilder kan komma att skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 24 september

Adress
Peabs Bobutik, Drottninggatan 28 i Linköping.
Kommentar
Välkommen på visning av våra nya hem i Vallastaden!
När
16:00-17:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Frida Casparsson, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Kontakt