Om projektet

Ägarlägenheter med naturnära läge i Vallastaden

Bo smart och modernt
Yteffektiva bostäder med naturnära läge intill Linköpings Universitet. Vi bygger 2 st 1 rok och två st 2 rok om 41-53 kvm, samtliga lägenheter får balkong.

Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten och söker lagfart enligt samma regler som för t.ex en villa. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den, pantsätta, belåna och överlåta den. Läs mer om att bo i ägarlägenhet i dokumentet "Om ägarlägenheter - Lantmäteriet" nedan.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Sveriges största Bo- och samhällsexpo - 2-24 september 2017
I september slår Sveriges mest omtalade stadsdel upp portarna i Linköping. Vallastaden 2017 välkomnar dig till tre oförglömliga veckor där du får uppleva ett bo- och samhällsexpo med framtidens sätt att bygga, bo och leva.

Välkomna till mässan och kika in på Peabs hemutställningar. Träffa våra kreatörer och låt dig inspireras av flera sätt att leva på. Läs mer om Peab i Vallastaden på peabbostad.se/vallastaden

Läget

Puls och atmosfär i den nya stadsdelen Vallastaden! Strax väster om Linköpings innerstad ligger den plats där Vallastaden håller på att växa fram. Nära universitetet, och 12 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Det blir en tät och blandad stadsdel – med urban känsla och en vibrerande atmosfär. Vallastaden har alla förutsättningar att bli en varierad stadsdel full av liv och rörelse. Hela Vallastaden bygger på en idé om variation, kreativitet och social hållbarhet. Det är ett fokus som präglar hela stadsdelen, från hur området planeras till hur tomterna säljs och vilken typ av hus som byggs. (Text hämtad från "Vallastaden 2017".) Linköpingsexpo AB är ett kommunägt bolag vars uppdrag är att genomföra projektet Vallastaden 2017 genom att planera, marknadsföra och skapa ett bo- och samhällsexpo i den nya stadsdelen Vallastaden. Läs mer om Vallastaden på www.vallastaden2017.se.

Alla bilder

Anmäl intresse

Andra intressanta projekt