Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Linköping, VallastadenVallastaden, Innovationen H

Inflyttningsklart
Tillträde:OmgåendeBostäder:4Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-2Boarea:41-53 kvm

4 st ägarlägenheter med naturnära läge i Vallastaden

Välkommen till Innovationen Ägarlägenheter i Vallastaden - en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform

Fyra yteffektiva lägenheter nära universitetet
Här i Vallstaden erbjuder vi ett charmigt hus med 4 st ägarlägenheter. Här säljer vi fyra stycken yteffektiva bostäder med naturnära läge intill Linköpings Universitet. Alla fyra lägenheter säljs tillsammans dvs det går inte att köpa enskilda lägenheter. I det familjära huset ligger två st ettor om 41-44 kvm och två st tvåor om 53 kvm. Samtliga lägenheter har rymlig balkong.

I Innovationen får du ett hem som är skapat för just din bekvämlighet. Öppen planlösning med ekparkett i alla rum och rymliga balkonger med förråd. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare får att underlätta vardagen. Självklart är köken välplanerade med modern spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Innovationen har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck.

Gemensamma utrymmen
Undercentral och elcentral på bottenplan. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området. Gästlägenhet och gemensamhetslokal finns i felleshus.

Aktiviteter runt knuten
Ett stenkast från husen ligger ett centrum med butiker, kontor, studentbostäder och busstorg. När du behöver fylla på kylskåpet ligger mataffären bara några minuters tramptag bort. Bäckaparken och Vallaparken ligger på bekvämt avstånd alldeles utanför dörren, och idrottsplatsen finns rakt äver gatan.

Utmärkta kommunikationer
Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till Stortorget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren.

Ägarlägenheter
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten och söker lagfart enligt samma regler som för t.ex en villa. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den, pantsätta, belåna och överlåta den. Läs mer om att bo i ägarlägenhet i dokumentet "Om ägarlägenheter - Lantmäteriet" nedan.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Intresserad
Är du intresserad av våra fyra ägarlägenheter i Innovationen H? Kontakta vår mäklare för mer information och prisuppgifter. Gustaf Eriksson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling: gustaf.eriksson@lansfast.se, mobil: 0703-51 05 77.