Om projektet

Ägarlägenheter med naturnära läge i Vallastaden

Bo smart och modernt
Yteffektiva bostäder med naturnära läge intill Linköpings Universitet. Vi bygger 2 st 1 rok och två st 2 rok om 41-53 kvm, samtliga lägenheter får balkong.

I Innovationen får du ett hem som är skapat för just din bekvämlighet. Öppen planlösning med ekparkett i alla rum och med balkong mot innergård. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin / torktumlare får att underlätta vardagen. Självklart är köken välplanerade med modern spishäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Innovationen har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck.

För lägenhetspriser se längre ner på sidan under "Dokument coh Länkar", där ligger prislista.

Gemensamma utrymmen
Undercentral och elcentral på bottenplan. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området. Gästlägenhet och gemensamhetslokal finns i felleshus.

Aktiviteter runt knuten
Ett stenkast från husen ligger ett centrum med butiker, kontor, studentbostäder och busstorg. När du behöver fylla på kylskåpet ligger mataffären bara några minuters tramptag bort. Bäckaparken och Vallaparken ligger på bekvämt avstånd alldeles utanför dörren, och idrottsplatsen finns rakt äver gatan.

Utmärkta kommunikationer
Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till Stortorget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha.

Ägarlägenheter
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten och söker lagfart enligt samma regler som för t.ex en villa. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den, pantsätta, belåna och överlåta den. Läs mer om att bo i ägarlägenhet i dokumentet "Om ägarlägenheter - Lantmäteriet" nedan.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av våra ägarlägenheter i Innovationen H. Anmäl ditt intresse redan nu genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida.

Bostäder och priser

Nr. Status Våning Boarea Pris
Lgh 1001 Till salu 0 / 0 2 rok 53 kvm 2 900 000 kr Läs mer
Lgh 1002 Till salu 0 / 0 1 rok 44 kvm 2 600 000 kr Läs mer
Lgh 1101 Till salu 0 / 0 1 rok 41 kvm 2 600 000 kr Läs mer
Lgh 1102 Till salu 0 / 0 2 rok 53 kvm 2 900 000 kr Läs mer
Läs mer

Läget

Puls och atmosfär i den nya stadsdelen Vallastaden! Strax väster om Linköpings innerstad ligger den plats där Vallastaden håller på att växa fram. Nära universitetet, och 12 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Det blir en tät och blandad stadsdel – med urban känsla och en vibrerande atmosfär. Vallastaden har alla förutsättningar att bli en varierad stadsdel full av liv och rörelse. Hela Vallastaden bygger på en idé om variation, kreativitet och social hållbarhet. Det är ett fokus som präglar hela stadsdelen, från hur området planeras till hur tomterna säljs och vilken typ av hus som byggs. (Text hämtad från "Vallastaden 2017".) Linköpingsexpo AB är ett kommunägt bolag vars uppdrag är att genomföra projektet Vallastaden 2017 genom att planera, marknadsföra och skapa ett bo- och samhällsexpo i den nya stadsdelen Vallastaden. Läs mer om Vallastaden på www.vallastaden2017.se.

Alla bilder

Anmäl intresse

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.