Om projektet

Ägarlägenheter med naturnära läge i Vallastaden

Bo smart och modernt
Yteffektiva bostäder med naturnära läge intill Linköpings Universitet. Vi bygger 2 st 1 rok och två st 2 rok om 41-53 kvm, samtliga lägenheter får balkong.

Ägarlägenheter
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten och söker lagfart enligt samma regler som för t.ex en villa. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den, pantsätta, belåna och överlåta den. Läs mer om att bo i ägarlägenhet i dokumentet "Om ägarlägenheter - Lantmäteriet" nedan.

En helt ny stadsdel
Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär. Variation, kreativitet och social hållbarhet är ledord i utformningen av Vallastaden. Det kommer du snart att märka.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av våra ägarlägenheter i Innovationen H. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Läget

Puls och atmosfär i den nya stadsdelen Vallastaden! Strax väster om Linköpings innerstad ligger den plats där Vallastaden håller på att växa fram. Nära universitetet, och 12 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Det blir en tät och blandad stadsdel – med urban känsla och en vibrerande atmosfär. Vallastaden har alla förutsättningar att bli en varierad stadsdel full av liv och rörelse. Hela Vallastaden bygger på en idé om variation, kreativitet och social hållbarhet. Det är ett fokus som präglar hela stadsdelen, från hur området planeras till hur tomterna säljs och vilken typ av hus som byggs. (Text hämtad från "Vallastaden 2017".) Linköpingsexpo AB är ett kommunägt bolag vars uppdrag är att genomföra projektet Vallastaden 2017 genom att planera, marknadsföra och skapa ett bo- och samhällsexpo i den nya stadsdelen Vallastaden. Läs mer om Vallastaden på www.vallastaden2017.se.

Alla bilder

Anmäl intresse

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.