Om projektet

Nya hem i Ärrarps ängar!

I Ärrarps ängar har du ett toppenläge där du bor granne med det mesta som behövs för en skön vardag. Havet och fantastiska sandstränder når du på knappt 10 min cykeltur. Butiker och service finns i Brännborn Centrum, ca 2-3 km från Ärrarps ängar. Det är ett drömläge även kommunikativt med kort avstånd till motorvägen, flyget och tågstation. För barnfamiljen finns även förskolor inom gångavstånd från kvarteret.

I Ängelholm finns också ett rikt föreningsliv och en fantastisk Hembygdspark med aktiviteter för hela familjen. Parken erbjuder utöver den härliga naturen, djur, museer, arrangemang till äventyrs- och lekpark.

Välkommen att lämna in din intresseanmnälan till Brf Iris. Kontakta våra mäklare för frågor kring området eller bostäderna.

Bostäderna och kvarteret
Kvarteret består av 48 nya bostäder fördelat i sex huskroppar, där varje hus består av två våningar. Bottenvåningarna blir trevliga marklägenheter med egen stensatt uteplats och generös trädgårdstäppa. Våning två får generösa balkonger i skönt solläge. Yteffektiva lägenheter med öppna ytor och generösa ljusinsläpp. Förråden placeras i anslutning till varje lägenhet (men utanför boarean) och nås från antingen balkong eller uteplats - allt för att förenkla vardagslivet.

Hållbarhet och gediget materialval
För att ge föreningen goda förutsättningar med framtida underhåll och driftskostnader byggs husen med gedigen tegelfasad. Mellan våningsplanen finns betongbjälklag som gör att ljud dämpas och du uppleverer ett tyst och lugnt hem. Varje lägenhet får eget FTX-aggregat som borgar för ett gott inomhusklimat.

Badrummen - helkaklade badrum från Svenskt kakel. Badrummen är utrustade med torktumlare och tvättmaskin från Electrolux.
Köken - köksinredning från Marbodal med slät vit lucka och laminatbänkskiva. Vitvarorna kommer från Electrolux.
Ekparkett från Kährs.

Lägenhetsfördelning och planlösningar
I kvarteret byggs fyra olika typlägenheter fördelat på 2:or på 55 kvm, 3:or på 69 kvm och 4:or på 83 kvm - alla lägenheter är genomgående och med välplanerade ytor. Planlösningar för våra typlägenheter finns att se under fliken "Alla bilder" nedan. Med reservation för ändringar.

Ta chansen att vara med från början!
Lämna in en intresseanmälan redan idag för att få löpande information om projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Missa inte din chans till ditt nya drömboende!

Ta en digital rundtur!
Nu kan du kika in i en av bostäderna genom vår digitala rundtur. Flytta dig runt i bilden med muspekaren. Du hittar den som en länk under Dokument & länkar nedan.

Utforska ditt nya hem

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Linda Glimmenvall, HusmanHagberg

Fastighetsmäklare

Telefon: 0768-668 008

Mathia Hagelqvist, HusmanHagberg

Fastighetsmäklare

Telefon: 0768-668 010

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.