Om projektet

Nya hem i Ärrarps Ängar!

Vi planerar för ett kommande bostadsområde i Ängelholm, Ärrarps Ängar. Ett bra läge där du bor granne med det bästa som behövs för ett bekvämt liv och vardag. Havet och fantastiska sandstränder ligger inte långt hemifrån. Och butiker och service finns närmst i Brännborn Centrum, ca 3 km från Ärrarps Ängar. Det är ett drömläge även kommunikativt med kort avstånd till motorvägen, flyget och tågstation.

Förskolor finns inom gångavstånd från kvarteret. I Ängelholm finns också ett rikt föreningsliv. Här finns alla förutsättningar för ett trivsamt liv för såväl gammal som ung.

Vi planerar för ett kvarter med 48 nya bostäder fördelat i huskroppar som är 2 våningar höga. Bottenvåningarna blir trevliga marklägenheter med uteplats och täppa. Våning 2 får generösa balkonger i skönt solläge.
För ge föreningen goda förutsättningar med framtida underhåll och driftskostnader byggs husen med gedigen tegelfasad. Varje lägenhet får eget FTX-aggregat som borgar för ett gott inomhusklimat.
I kvarteret bygs 2:or på 55 m2, 3:or på 69 m2 och 4:or på 83 m2 - alla lägenheter med välplanerade ytor. Förhandsskisser på planlösningarna finns att se bland bilderna här på projektsidan. Tänk på att vissa små förändringar kan göras avseende detaljer.
Förråden placeras i anslutning till varje lägenhet men utanför boarean - allt för att förenkla vardagslivet.

Vi planerar för en säljpremiär under 2019. Anmäl intresse redan idag och vi håller dig uppdaterad!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Inger Karlsson, Peab

Säljare

Telefon: 042-25 10 00

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.