Om projektet

Nya bekväma hem i Ärrarps ängar!

I Ärrarps ängar har du ett toppenläge där du bor granne med det mesta som behövs för ett bekvämt liv och vardag. Havet och fantastiska sandstränder når du på knappt 10 min cykeltur. Butiker och service finns i Brännborn Centrum, ca 2-3 km från Ärrarps ängar. Det är ett drömläge även kommunikativt med kort avstånd till motorvägen, flyget och tågstation. Förskolor finns inom gångavstånd från kvarteret.

I Ängelholm finns också ett rikt föreningsliv och en fantastisk Hembygdspark som erbjuder allt från natur, djur, museer, arrangemang till äventyrs- och lekpark. I Ärrarps ängar finns alla förutsättningar för ett trivsamt liv för såväl gammal som ung.

Välkommen att lämna in din intresseanmnälan. Kontakta vår säljare för frågor kring området eller bostäderna.

Bostäderna och kvarteret
Kvarteret består av 48 nya bostäder fördelat i 6 huskroppar, där varje hus består av 2 våningar. Bottenvåningarna blir trevliga marklägenheter med egen stensatt uteplats och generös trädgårdstäppa. Våning 2 får generösa balkonger i skönt solläge om hela 8-10 kvm. Yteffektiva lägenheter med öppna ytor och generösa ljusinsläpp. Förråden placeras i anslutning till varje lägenhet (men utanför boarean) och nås från antingen balkong eller uteplats - allt för att förenkla vardagslivet.

Hållbarhet och gediget materialval
För att ge föreningen goda förutsättningar med framtida underhåll och driftskostnader byggs husen med gedigen tegelfasad. Mellan våningsplanen finns betongbjälklag som gör att ljud dämpas och du uppleverer ett tyst och lugnt hem. Varje lägenhet får eget FTX-aggregat som borgar för ett gott inomhusklimat.

Badrummen - helkaklade badrum från Svenskt kakel. Badrummen är utrustade med torktumlare och tvättmaskin från Electrolux.
Köken - köksinredning från Marbodal med slät vit lucka och laminatbänkskiva. Vitvarorna kommer från Electrolux.
Ekparkett från Kährs.

Lägenhetsfördelning och planlösningar
I kvarteret byggs fyra olika typlägenheter fördelat på 2:or på 55 kvm, 3:or på 69 kvm och 4:or på 83 kvm - alla lägenheter med välplanerade ytor. Förhandsskisser på planlösningarna finns att se bland bilderna här på projektsidan. Med reservation för änfringar.
För en del lägenheter finns möjlighet till vissa planlösningsändringar.

Pris och avgift
Vi kommer inom kort presentera ett prisspann för våra fina bostäder i Brf Iris. Alla som anmält sitt intresse kommer få ett mejl med information om när detta finns presenterat här på projektsidan.

Vi planerar för en säljpremiär våren 2019. Anmäl intresse redan idag så håller vi dig uppdaterad!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Inger Karlsson, Peab

Säljare

Telefon: 042-25 10 00

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.