Om objektet

Drömhem med närhet till natur och Malmö city

Utmed Torggatan mitt i centrum bygger vi nu upp ert nya kvarter, bostadsrättsföreningen Torggatan 1 i Bara. Ett kvarter med fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan.

Två av flerbostadshusen har fått namnet Gathus C och D då de ligger längs Torggatan. Går man in på gården möts man av den gemensamma parken som de andra två husen fått namnet Parkhus A och B ifrån. Parkhusen stoltserar med två paradvåningar högst upp på plan fem, båda med varsin härlig takterrass om hela 20 kvm i söderläge!

Samtliga hus har entréer mot den gröna gemensamma gården, allt för att skapa samhörighet och trygghet i kvarteret. Här finns det plats för både grillning, sandlådelek och social samvaro.

Ljusa och stilfulla lägenheter
Lägenheterna i Brf Torggatan 1 är välplanerade och har ett härligt ljusinsläpp genom de stilfulla och många fönster som finns välplacerade i olika vinklar. Stora, öppna kök för matlagning och samvaro ger en känsla av rymd. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner.

Du kan välja mellan allt från tvåor på 58 kvm till större fyror på upp till 116 kvm med takterrass. Alla balkonger och uteplatser är placerade med utgång från vardagsrummet, som en förlängning av umgängesytorna.

Materialen är valda med omsorg, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. För den som vill sätta en personlig prägel på det nya hemmet finns inredningsval att göra.

Radhus - välplanerade hem om 120 kvm
Våra fem radhus i två plan är funktionella och perfekta för er som vill ha fördelarna med att bo i hus men inte är så intresserade av att sköta en trädgård. Väljer du att köpa radhus i Brf Torggatan 1 ingår en egen parkering och en plattlagd uteplats mot öster.

Bottenvåningen rymmer sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I köket finns en separat matplats som passar utmärkt när familjen är samlad. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att rymma ett extra matbord för större sällskap, och stora fönsterpartier mot uteplatsen ger en trevlig atmosfär.

På ovanvåningen finns den privata avdelningen, här finns tre rymliga sovrum och ett allrum. Båda våningsplanen rymmer badrum, och på bottenvåningen finns spearat tvättstuga.

Bara - orten med alla möjligheter!
Att bo i Bara är att både ha och äta kakan. Tänk att kunna bo i den natursköna och avslappnande miljö som landsbyggden erbjuder utan att ha särskilt långt till centrala Malmö - i Bara är detta möjligt!

Inflyttningen till Bara har ökat markant de senaste åren. Här kan barnen ta cykeln till skolan ända upp till årskurs 9. Samhället har dessutom väldigt bra service för att vara en ort med 3 500 invånare. Det finns matbutiker, bank, tandläkare, vårdcentral, bibliotek, frisör, badhus och sporthall mm.

Med bil tar du dig till centrala Malmö och Lund på ca 20 minuter. Dessutom går bussarna 3-4 gånger i timmen.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Visningar

Nästa visning: 23 september

Adress
Välkommen förbi och ställ dina frågor, hämta en broschyr och få råd i ditt bostadsköp. Mitt på torget i Bara, Landgrens kontor.
Kommentar
Öppet Hus!
När
14:00-15:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Ilir Sylejmani, Landgren

Kommande visningar

  • 25 september, Kl. 17:00-18:00 - Öppen visning
  • 30 september, Kl. 14:00-15:00 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Ilir Sylejmani, Landgren

Mäklare

Telefon: 0706-88 39 02

Eva Hagenborn, Landgren

Mäklare

Telefon: 0705-16 44 00

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.