Om objektet

Ytterst välplanerad bostad med balkong och hörnläge.

Rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkongen från vardagsrummet. Köket är integrerat med vardagsrummet för att skapa en luftig känsla. Två bra sovrum varav ett med tillgång till egen klädkammare.
Här trivs man!

Utmed Torggatan mitt i centrum bygger vi upp ert nya kvarter.
Ett kvarter med fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan.
På gården möts man av den gemensamma parken.
Här finns det plats för både grillning, sandlådelek och social samvaro.

Lägenheterna i Brf Torggatan 1 är välplanerade och har ett härligt ljusinsläpp genom de stilfulla och många fönster som finns välplacerade i olika vinklar. Stora, öppna kök för matlagning och samvaro ger en känsla av rymd. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner.

Du kan välja mellan allt från tvåor på 58 kvm till större fyror på upp till 116 kvm med takterrass. Alla balkonger och uteplatser är placerade med utgång från vardagsrummet, som en förlängning av umgängesytorna.

Materialen är valda med omsorg, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. För den som vill sätta en personlig prägel på det nya hemmet finns inredningsval att göra.

När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Välkommen förbi och ställ dina frågor, hämta en broschyr och få råd i ditt bostadsköp. Mitt på torget i Bara, Landgrens kontor.
Kommentar
Välkommen på öppet hus!
När
14:00-15:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Eva Hagenborn, Landgren, Ilir Sylejmani, Landgren

Alla bilder

Kontakt

Ilir Sylejmani, Landgren

Mäklare

Telefon: 0706-88 39 02

Eva Hagenborn, Landgren

Mäklare

Telefon: 0705-16 44 00

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.