Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Lund, BrunnshögBrf Alba

Kommande
Säljstart:Höst/vinter 2020Bostäder:80Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:29-99 kvm

Klimatsmarta bostäder med parken som granne!

Efter flera lyckade projekt i Lund är det nu dags för vårt nästa kvarter - Brf Alba i Brunnshög. Här bor du klimatsmart på ett ljuvligt parkläge!

Alba betyder gryning på italienska och vid Gryningsparken i Brunnshög planerar vi nu för nästa spännande bostadsprojekt. Brf Alba är ett klimatsmart boende som kommer byggas i hållbara och beprövade material. Stort engagemang läggs vid att göra husen visuellt vackra och unika likväl som energismarta och miljövänliga. Sandfärgat tegel, trä och betong är några av inslagen i vårt nya kvarter.

Lägenheterna
Här finns lägenheter mellan ett till fyra rum och kök för olika behov och livsfaser. Totalt består Brf Alba av fyra huskroppar som har en samhörighet i sin gemensamma gård. Här kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, förskolor och skolor att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. Ja här finns verkligen något för alla.

Högklassig inredning
I Brf Alba erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker.

Utemiljön - något utöver det vanliga
Vi vågar lova att gården i Brf Alba blir något utöver det vanliga. Det är det gemensamma gröna rummet för alla boende. Här samsas fina mötesplatser med gröna platser, solbänkar och ätbara växter. Det blir en trygg plats för de mindre barnen som avgränsas med plank och spaljéer. Gemensamma odlingsmöjligheter, lekytor och insektshotell i kombination med en lärorik och varierad utemiljö för alla åldrar.

Vi förlänger utesäsongen med ett orangeri där det finns plats för både gemenskap och odling.

Husen är centralt placerade vid Gryningsparken så förutom den egna gården har man en hel park till förfogande direkt utanför sin dörr. Vilken ynnest.

Sist men inte minst...högst upp i ena huset ligger den gemensamma takterrassen som lämpar sig både för kräftskiva, studentfest eller skönt fritidshäng. På takytan gör vi även plats för gemensamma odlingar.

Bilfritt boende
Vi förespråkar ett bilfritt boende där endast hcp och besöksparkering löses inom fastigheten. Istället kompletterar vi med en cykelpool och skyddade cykelplatser under gröna tak. Avsaknaden av ett p-garage ger de bästa förutsättningarna för en grön gård och en hållbar stadsdel. Givetvis kommer vi att kunna erbjuda p-platser i närheten för dig som är behov av detta samt en bilpool.

Brunnshög - en urban och lantlig stadsdel
I nordöstra delen av Lund växer Brunnshög fram. Här skapas en smartare och mer hållbar framtid, både idag och för kommande generationer. Brunnshög ska göra Lund ännu bättre och ligga i framkant när det kommer till hållbarhet och innovation.

Stadsmiljön i Brunnshög är unik med dess stora kontraster. Här möter staden landsbygden samtidigt som den tekniska utvecklingen ligger i framkant. Tusentals människor kommer att bo och arbeta här i en blandad stadsmiljö som rymmer varierande bostäder och lummiga parker, restauranger, kultur, mötesplatser, butiker och barnomsorg, arbetsplatser och service. De publika rummen ska uppmuntra till aktivitet och bidra till att stärka hälsan hos människorna.

I Brunnshög är trivseln hög. Många Lundabor kommer ta spårvägen till Brunnshög för att upptäcka nya sidor av sin stad. Brunnshög blir en urban men lantlig stadsdel. Här ska den nya Kunskapsparken, stor som 30 fotbollsplaner, fläta samman stadsmiljön med den skånska slätten. I parken kommer det att finnas utställningar, odlingar med ätbara växter och plats för utforskande och interaktion.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Brf Alba certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som är planerad till hösten/vintern 2020.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Alexandra Ernberg

Alexandra ErnbergFastighetsbyrån046-12 49 90Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?