Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Generös takhöjd på bottenplan

Brunnshög, LundD1003 - Soluppgången 20

Reserverad
Tillträde:December 2023- Februari 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 8Rum:3Boarea:55 kvmHiss:JaAvgift:3 709 kr

Klimatsmarta bostäder med odlingsterrass och park som närmsta granne!

Efter flera lyckade projekt i Lund är det nu dags för vårt nästa kvarter - Brf Alba i Brunnshög. Här bor du klimatsmart på grönt läge!

Utemiljön - något utöver det vanliga
Vi vågar lova att utemiljön i kvarteret blir något utöver det vanliga. Gården blir det gemensamma rummet där fina mötesplatser samsas med gröna platser, solbänkar, odlingslådor och ätbara växter. Duka upp till grillfest eller fika under pergolan eller slå dig ner på en bänk med en kopp kaffe i skuggan och håll koll på barnen som leker i sandlådan. Du kan redan nu ta en förhandstitt av vår fina gårdsmiljö, en virtuell rundtur av innergården kika - här.

Sist men inte minst...högst upp i ena huset ligger den gemensamma odlingsterrassen. Här kan du odla dina egna grönsaker, plantera om dina blomkrukor eller varför inte ta en kaffe och njuta av parkutsikten!

Välplanerade bostäder för alla smaker
I Brf Alba erbjuder vi hem för olika behov och livsfaser. Den kvadratsmarta 1:an, välplanerade 2-3 rum och kök och rymliga genomgående 4:or. Högst upp hittar du även våra två etagelägenheter om 5-6 rum och kök, varav en med en fantastisk och generös takterrass med utsikt över Gryningsparken!

I Brf Alba bor du hållbart i en av Lunds nya stadsdelar Brunnshög. Här kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, lekplatser, förskolor och skolor att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. Ja, här finns verkligen något för alla.

I föreningen kommer det att finnas en cykelpool med både vanliga elcyklar och ellådcyklar. Allt för att underlätta vardagen. Att storhandla med en lådcykel är perfekt, här får plats mer än man tror. Eller varför inte åka på en mysig utflykt med familj och vänner och fylla lådan med picknickkorgen. Givetvis kommer vi att erbjuda p-platser i närheten för dig som är behov av detta samt en bilpool med elbilar.

Högklassig inredning med inspiration från köksträdgården
I Brf Alba erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker. Leverantörer såsom Siemens, Marbodal, Kährs och Svenska Kakel.

I Brf Alba har vi tagit fram fyra moderna köksstilar som inspiration till ditt nya hem: Trendig Timjan, Kryddig Koriander, Varm Vete och Fridfull Fläder. Följ stilarna rakt av eller se det som en inspiration och byt ut en detalj eller två och få in din egen personliga prägel. Vår sälj- och kundansvariga finns med dig på resan för att hjälpa dig att hitta den röda tråden till ditt kommande drömkök!

Läs mer om våra köksstilar och se bilder av de olika köksmiljöerna i vår inredningsvalskatalog som du hittar under fliken Försäljningsmaterial.

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Brf Alba certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Välkommen med din intresseanmälan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.