Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Genomtänkta materialval

Brunnshög, LundD1305 - Soluppgången 20

Såld
Tillträde:December 2023- Februari 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 8Rum:3Boarea:55 kvmHiss:JaAvgift:3 709 kr

Nästa visning:

BOKAD VISNING. Invänta tidsbekräftelse eller kontakta mäklaren direkt för att boka en tid.

Läs mer

Klimatsmarta bostäder med odlingsterrass och park som närmsta granne!

Efter flera lyckade projekt i Lund är det nu dags för vårt nästa kvarter - Brf Alba i Brunnshög. Här bor du klimatsmart på grönt läge!

Hitta ditt drömhem
Försäljning pågår för fullt och vi har nu bara ett fåtal bostäder kvar. Klicka runt i vår bostadsväljare för att hitta ditt drömläge i kvarteret (klicka på "välj din bostad"). Under försäljningsmaterial finner du bland annat viktig information som sälj- och inredningsvalskatalog, frågor & svar och en presentationsfilm om Brf Alba.

I Brf Alba kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, lekplatser, förskolor och skolor att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. I föreningen har du tillgång till en cykelpool med både vanliga elcyklar och ellådcyklar. Allt för att underlätta vardagen. Att storhandla med en lådcykel är perfekt, här får plats mer än man tror. Eller varför inte åka på en mysig utflykt med familj och vänner och fylla lådan med picknickkorgen. Givetvis kommer vi att erbjuda p-platser i närheten för dig som är behov av detta samt en bilpool med elbilar.

Utemiljön - något utöver det vanliga
Vi vågar lova att utemiljön i kvarteret blir något utöver det vanliga. Gården blir det gemensamma rummet där fina mötesplatser samsas med gröna platser, solbänkar, odlingslådor och ätbara växter. Duka upp till grillfest eller fika under pergolan eller slå dig ner på en bänk med en kopp kaffe i skuggan och håll koll på barnen som leker i sandlådan. Ta en virtuell rundtur på din kommande gård redan nu! Klicka här!

Högklassig inredning med inspiration från köksträdgården
I Brf Alba har vi tagit fram fyra moderna köksstilar som inspiration till ditt nya hem: Trendig Timjan, Kryddig Koriander, Varm Vete och Fridfull Fläder. Följ stilarna rakt av eller se det som en inspiration och byt ut en detalj eller två och få in din egen personliga prägel. Läs mer om våra köksstilar och se bilder av de olika köksmiljöerna i vår inredningsvalskatalog som du hittar under fliken Försäljningsmaterial.

Att leva och bo i Brunnshög
Redan nu (början på 2022) bor det 900 personer i Lunds nya stadsdel Brunnshög. Retauranger, bageri, gym och hotell har öppnat upp sina dörrar. En livsmedelsaffär öppnar också inom kort. Nobelparken är invigd och den 30 fotbollsplaner stora Kungsparken öppnar nu till sommaren. Läs mer om hur det är att leva och bo i Brunnshög här

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Brf Alba certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Välkommen att boka din lägenhet!!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.