Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Gyllins Trädgård, Malmö17 - Lönnebergagatan 103

Såld
Tillträde:Prel hösten/vintern 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 2Rum:5Boyta:122 kvmAvgift:5 498 kr

Radhus i 2 plan perfekt för familjen

Morgonsol på uteplatsen på framsidan, och västersol i trädgården. Grönytor direkt utanför tomten ger känslan av större trädgård!

Välplanerade radhus med kök och vardagsrum på entréplan och husets sovrum avskilt placerade på plan 2 ihop med ett allrum. Här finns utrymme för många mysiga lekstunder! WC finns på vardera plan och dessutom har du en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, diskho och tvättbänk. Generös tomt om ca 129 kvm och uteplats på framsidan. Separat förråd om 4 kvm finns i trädgården. Morgonsol på uteplatsen på framsidan, och västersol i trädgården. Grönytor direkt utanför tomten ger känslan av större trädgård! Bra att veta! I avgiften ingår vatten. Uppvärmning med frånluftsvärmepump, beräknad kostnad ca 500 kr/månad. Del i GA där områdets alla tre bostadsrättsföreningar ingår. GA:n hanterar renhållningen och lokalgatorna inom området, den gemensamma grönytan samt skötseln av parkeringsplatserna inom området. Kostnaden för GA:n ingår och är en del av månadshyran. För trädgården tecknas ett separat nyttjanderättsavtal mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Avtalet reglerar vad man får och inte får göra med sin trädgård och uteplats.

Kontaktpersoner
Johanna Flodell

Johanna FlodellFastighetsbyrån073-507 70 74Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt