Tuna, LundA1405 - Scheelevägen 2A

Till salu
Tillträde:Från dec 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 7Rum:1Boarea:35 kvmHiss:JaPris:2 200 000 krAvgift:3 542 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Smart planerad etta på våning 5

Drömetta vid Tuna! Fint planerad etta med all funktion som behövs i vardagen. Här ryms både sänghörna och umgängesytor med matplats och soffa. Flytta in och njut redan i december i år.

 

Planritning-A1405-Cubo.PNG

 

Hitta ditt drömhem!
Under Dokument & Länkar hittar du bland annat säljbroschyr, inredningsvalen och planritning för lägenheten.

Högkvalitativ interiör och smakfulla kök
I din nya bostad är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt med smarta och genomtänkta detaljer. Du får en fräsch och tidlös bas att inreda utifrån - vackra mattlackade golv, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Köken kommer från välkända och högkvalitativa Marbodal. 

Bil- och cykelpool
För de boende kommer det att finnas en cykelpool med både vanliga elcyklar och ellådcyklar. De flesta behöver tillgång till bil någon gång för att ta sig längre sträckor eller göra större inköp. För de boende kommer det därför att finnas elbilar att boka vid behov, givetvis endast dedikerade till föreningens medlemmar. 

Smart energilösning
Som granne med Medicon Village Science Park blir du som bor i Brf Cubo en del av det senaste inom hållbara energilösningar. Ectogrid är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i din nya bostad. Smart styrning som ger lägre driftskostnad, minimal energiförlust och mer hållbar komfort.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något
Brf Cubo och Peab Bostad Syd är stolta guldsponsorer av Team Rynkeby - God morgon - Lund. En del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med allvarliga sjukdomar och deras familjer.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här och kontakta vår mäklare för vidare dialog.

Välkommen med din intresseanmälan!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Sedumtak
  • ECO-betong
  • Bil- och cykelpool
  • Upplyst cykelrum dygnet runt för att främja trygghetskänslan
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Ectogrid - en innovation från EON och en del av det senaste inom hållbara energilösningar. Överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i din nya bostad. Smart styrning som ger lägre driftskostnad, minimal energiförlust och mer hållbar komfort.
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet