Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köksstil Glädje

Tuna, LundA1003 - Tunavägen 53B

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 6Rum:4Boarea:86 kvmHiss:JaPris:3 400 000 krAvgift:4 804 kr

Nästa visning:

Välkommen till visningslägenheten på Scheelevägen 3E. Genom att anmäla er får ni en bokad enskild privat tid. Invänta en bekräftelse

Läs mer

Två utemiljöer och två badrum!

Ny fyra vid Tuna! Fint planerad med dubbla utemiljöer och dubbla badrum. Kan också göras till en trea för den som önskar ännu större vardagsrum.

En fyra (eller en trea för den som föredrar detta möjliga alternativ) med både dubbla utemiljöer och dubbla badrum! Denna luftigt planerade bostad ligger skönt belägen på första våningen med en av utemiljöerna i anslutning till den härliga gården och lägenhetens entré och den andra utemiljön i anslutning till vardagsrummet i skönt söderläge.

Köket i vinkel är i öppen planlösning med vardagsrummet med härliga ytor för hela familjen att samlas. Hemmets tre sovrum är alla väl tilltagna varav det största har direkt access till en rymlig klädkammare.

De båda badrummen är helkaklade med dusch och i det största är tvättmaskin och torktumlare placerade, allt för den bekväma vardagen.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet