Tuna, LundC1001 - Scheelevägen 2C

Till salu
Tillträde:Från dec 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:2Boarea:54 kvmHiss:JaPris:2 350 000 krAvgift:4 826 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Moderna hem på eftertraktat cykelvänligt läge

Bo nytt vid attraktiva Tuna! I maj 2024 kan ni flytta in i denna genomgående tvåa med öppen planlösning och balkong i västerläge. Bostaden är ljust och stilrent inredd med klassisk ekparkett och sobert kök från Marbodal. Sovrummet har stor klädkammare i anslutning och ligger på lugnt läge mot innergård. Välkommen hem!

C1001.PNG

Hitta ditt drömhem!
Under Dokument & Länkar hittar du bland annat säljbroschyr, inredningsvalen och planritning för lägenheten.

Högkvalitativ interiör och smakfulla kök
I din nya bostad är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt med smarta och genomtänkta detaljer. Du får en fräsch och tidlös bas att inreda utifrån - vackra mattlackade golv, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Köken kommer från välkända och högkvalitativa Marbodal. 

Bil- och cykelpool
För de boende kommer det att finnas en cykelpool med både vanliga elcyklar och ellådcyklar. De flesta behöver tillgång till bil någon gång för att ta sig längre sträckor eller göra större inköp. För de boende kommer det därför att finnas elbilar att boka vid behov, givetvis endast dedikerade till föreningens medlemmar. 

Smart energilösning
Som granne med Medicon Village Science Park blir du som bor i Brf Cubo en del av det senaste inom hållbara energilösningar. Ectogrid är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i din nya bostad. Smart styrning som ger lägre driftskostnad, minimal energiförlust och mer hållbar komfort.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något
Brf Cubo och Peab Bostad Syd är stolta guldsponsorer av Team Rynkeby - God morgon - Lund. En del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med allvarliga sjukdomar och deras familjer.

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Brf Cubo certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Välkommen med din intresseanmälan!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Sedumtak
  • ECO-betong
  • Bil- och cykelpool
  • Upplyst cykelrum dygnet runt för att främja trygghetskänslan
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Ectogrid - en innovation från EON och en del av det senaste inom hållbara energilösningar. Överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i din nya bostad. Smart styrning som ger lägre driftskostnad, minimal energiförlust och mer hållbar komfort.
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet