Tänk att få vakna upp med denna vy!

Varvsstaden, MalmöA1502 - Gamla Dockan 13

Till salu
Tillträde:Preliminärt med start våren 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 6Rum:2Boarea:71 kvmHiss:JaPris:6 300 000 krAvgift:3 802 kr

Penthousetvåa med ljuvliga utemiljöer

Fantastisk tvåa belägen högst upp i huset med en söderterrass på över 30 kvm samt rymlig balkong, båda med vattenvy! Inflyttning från våren 2024.

Högst upp i huset ligger denna fantastiska tvårummare på över 70 kvm med magisk terrass i söder. En utemiljö som ger det extra vardagsrummet under solen. Det är från köket som vi öppnar vidare ut till terrassen som är på över 30 kvm, belägen mot innergården och som har en vy mot vattnet. Från vardagsrummet nås balkongen på 8 kvm med vy mot Klaffbron, vatten samt Torrdockan. De sociala ytorna är genomgående och har fönster i tre väderstreck. Hemmets sovrum är på hela 13 kvm med stor skjutdörrsgarderob och direkt access till det rymliga badrummet med egna tvättmöjligheter.

I bostaden kommer vi att se en ljus och sober inredning som andas lugn. Ett vitlaserat ekparkettgolv från Kährs är genomgående i hemmet och möts upp av vita väggar. Köket har en inredning från Vedum som går i en varmgrå kulör, detta matchas med rostfria vitvaror från Siemens och en beige bänkskiva i stenkomposit. Samma stenkomposit löper harmoniskt upp på vägg som stänkskydd. På kökets ena sida ser vi ett fönster placerat ovan vask och öppna luftiga ytor, motsatt sida har förvaring i högskåp och väggskåp. Badrummet fortsätter i samma sobra ton med en beige granitkeramikplatta på golv, en fin naturstenskänsla som möts av vita matta och kaklade väggar. Takdusch, spotlights i tak och komfortvärme uppskattas!

 

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet