Nu kan juridisk person köpa bostad av oss, ta kontakt med ansvarig mäklare! Läs mer här

Varvsstaden, MalmöB1204 - Ångfärjekajen 22

Till salu
Tillträde:Från mars 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 14Rum:2Boarea:45 kvmHiss:JaPris:3 100 000 krAvgift:4 179 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Kvadratsmart tvåa med bästa balkongläge

Preliminärt redan sommaren år 2024 kan ni vara inflyttade i denna fina gaveltvåa med utblick över kanalen. Vi vågar säga att detta är ett av stadens absoluta topplägen med kajstråket utanför dörren, rogivande vattenkontakt och dessutom tågstationen och stadens kommunikationsnav endast en kort promenad bort. Bostaden är smart planerad med öppen och luftig planlösning och med fönster mot kanalen i både öst och söder. Inredningen är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Utöver en härlig balkong på hela 8 kvm finns i föreningen en gemensam innergård att njuta av samt en gemensam takterrass på våning 6 i trapphus A.

Bostaden är smart planerad med öppen och luftig planlösning och med fönster mot kanalen i både öst och söder. Inredningen är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Utöver en härlig balkong på hela 8 kvm finns i föreningen en gemensam innergård att njuta av samt en gemensam takterrass på våning 6 i trapphus A.

FS-B1204.png

 

Spana in dessa fantastiska vyer!

B1204-vy1.png

B1204-vy2.png

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet