Varvsstaden, MalmöB1204 - Ångfärjekajen 22

Till salu
Tillträde:Juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 14Rum:2Boarea:45 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 100 000 krAvgift:4 179 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Kvadratsmart tvåa med bästa balkongläge

I juni 2024 kan ni flytta in i denna fina gaveltvåa med utblick över kanalen. Vi vågar säga att detta är ett av stadens absoluta topplägen med kajstråket utanför dörren, rogivande vattenkontakt och dessutom tågstationen och stadens kommunikationsnav endast en kort promenad bort. Bostaden är smart planerad med öppen och luftig planlösning och med fönster mot kanalen i både öst och söder. Inredningen är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Utöver en härlig balkong på hela 8 kvm finns i föreningen en gemensam innergård att njuta av samt en gemensam takterrass på våning 6 i trapphus A.

Bostaden är smart planerad med öppen och luftig planlösning och med fönster mot kanalen i både öst och söder. Inredningen är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Utöver en härlig balkong på hela 8 kvm finns i föreningen en gemensam innergård att njuta av samt en gemensam takterrass på våning 6 i trapphus A.

Enligt ekonomisk plan är avgiften 4 179 kr. Peab har erbjudit föreningen en likviditetsreserv år 1 för att begränsa avgiftsökningen. Ny avgift gäller från den 1 augusti 2024 och ett år framåt. Avgiften under denna period är beräknad till 3 873 kr. Vänligen se uppladdat dokument "Avgiftsnivå med ersättning". Fram till 1 augusti 2024 betalar man den lägre avgiften enligt kostnadskalkyl.

FS-B1204.png

 

Spana in dessa fantastiska vyer!

B1204-vy1.png

B1204-vy2.png

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet