Varvsstaden, MalmöB1602 - Ångfärjekajen 22

Såld
Tillträde:Från mars 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:7 / 14Rum:2Boarea:57 kvmHiss:JaAvgift:4 735 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Generös tvåa med fantastisk västerbalkong

Otroligt fint planerad tvårummare som stoltserar med en balkong på hela 15 kvm! Balkongen är västervänd och är en förlängning av hemmets sociala ytor. Utöver den härliga balkongen finns i föreningen en gemensam innergård att njuta av samt en gemensam takterrass på våning 6 i trapphus A. Vardagsrum och sovrum har fönster mot Torrdockan och utblickar mot glittrande vatten. Hemmets inredning är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Gaveltvåan ligger på sjunde våningen i en huskropp som kommer bli hela fjorton våningar hög. Vi vågar säga att detta är ett av stadens absoluta topplägen med kajstråket utanför dörren, rogivande vattenkontakt och dessutom tågstationen och stadens kommunikationsnav endast en kort promenad bort. Inflyttning stundar redan preliminärt sommaren 2024.

Vardagsrum och sovrum har fönster mot Torrdockan och utblickar mot glittrande vatten. Hemmets inredning är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Gaveltvåan ligger på sjunde våningen i en huskropp som kommer bli hela fjorton våningar hög.

Vi vågar säga att detta är ett av stadens absoluta topplägen med kajstråket utanför dörren, rogivande vattenkontakt och dessutom tågstationen och stadens kommunikationsnav endast en kort promenad bort. Inflyttning stundar redan preliminärt sommaren 2024.

 

Fyrskeppet-planritningB1602.png

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet