Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, HyllieBrf Hyllie Homes

Kommande
Säljstart:Oktober 2020Bostäder:68Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:35-102 kvmPris:1 200 000-4 000 000 kr

Hyllie Homes - med fönster mot världen

Efter flera lyckade projekt i attraktiva Hyllie är det nu dags för vårt nästa spännande bostadskvarter - Hyllie Homes. Här möts stad och gröna parker.

I Hyllie bor en salig blandning av människor från världens alla hörn, i olika åldrar och med vitt skilda bakgrunder. Tack vare den stora mixen av människor är gemenskapen i området stor. I Hyllie Homes vill vi främja detta ytterligare med hjälp av delade ytor och funktioner. Ett stort mervärde är den gemensamma takterrassen som erbjuder träningsmöjligheter. Utsikten över Öresund och böljande vackra fält får man på köpet!

Bostäderna
Hyllie Homes består av 68 bostadsrätter och är beläget på en helt fantastisk lite lugnare plats i Hyllie. Här bor du nära naturen med fria utsikter men har ändå nära till storstadspuls och oslagbara kommunikationer.

Storleken på lägenheterna varierar, allt från ytsmarta ettor upp till fyra rum och kök. Tack vare spannet av lägenhetsstorlekar, och dess olika form, finns en stor variation av lägenhetstyper, bland annat penthousevåningar och lägenheter med radhuskvalitéer men också en stor palett av 2:or och 3:or. Här finns bostäder för alla smaker och behov. Dessutom har alla lägenheter balkong, uteplats eller terrass.

Högklassig inredning
I Hyllie Homes erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker. I våra köksmiljöer har vi tagit fram tre internationella och spännande inredningsstilar. Dessa kan du läsa mer om i vår kommande inredningsbroschyr.

Harmonisk och grönskande utemiljö
Hyllie Homes består av två fastigheter som knyts samman av en njutbar grön gård där vår landskapsarkitekt har skapat en frodig och varierad utemiljö med många spännande inslag och material som för tankarna till medelhavsområdet.
Variationen av träd, buskar och perenner kommer att bjuda på upplevelsevärden året runt i form av blomning, höstfärg och vintergrönska. Det tillsammans med terrassering av gården i olika nivåer, pergola och spaljé skapar flera gröna rum med plats att vistas i.

Planteringslådor i plåt fylls med buskar, klätterväxter och perenner. Under den fina pergolan skapas en trivsam plats. Här finns även en liten fontän och möblemang som inbjuder till vistelse under rankorna av blåregn. Gården i Hyllie Homes blir verkligen något extra!

Träna på taket!
Högst upp finns den gemensamma takterrassen som du kan nyttja året om. Här finns toppmoderna träningsmaskiner för dig som vill motionera. Utsikten är magisk och vi vågar påstå att detta är en av Hyllies absolut bästa vyer.

Bo nära park, natur och resten av världen
I Hyllie Homes är den stora världen aldrig långt borta, här bor du i ett framtidsområde med internationell karaktär som ligger nära city, shopping, rekreation och upplevelser.

12 minuter bort checkar du in på Kastrup och öppnar fönstret mot världen. Checkar ut gör du betydligt närmare än så. Granne med Hyllie Homes kommer Hyllie stadsdelspark att breda ut sig, ett av de allra största grönområdena i morgondagens Malmö. Jämförbar med Kungsparken i storlek.

Vill du hellre ta dig in till stan så är det bara att sätta sig på cykeln, påfarten till Malmös "cykelmotorväg" ligger precis utanför dörren. Från Hyllie Homes är det alltid raka vägen till nästa äventyr.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som är planerad till oktober 2020.

Köpa bostad
Här kan du se en film om hur det går till att köpa en bostad via oss.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Mattias Jansson

Mattias JanssonFastighetsbyrån073-500 93 04Kontakta mig via e-post

Malin Eriksson

Malin ErikssonFastighetsbyrån0708-572 828Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?