Hyllie, MalmöC - Skrivaregatan 30

Såld
Tillträde:Från våren 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:4Boarea:102 kvmAvgift:7 284 kr

Etagelägenhet med radhuskaraktär.

Etagelägenhet med radhuskaraktär, perfekt för familjen. Umgängesytor på bottenvåningen och sovavdelning på ovanvåningen. Allt på Hyllies bästa läge!

Här finns plats för hela familjen. Boytan på 102 m2 fördelas jämnt över två våningsplan och boendet har riktig villakvalitet. Två utemiljöer, den ena i öster och den andra i väster, omgärdad av planteringslådor. Bottenvåningen erbjuder plats för umgänge och på övre plan ligger sovrum, badrum och klädförvaring. Egen entré via uteplats. Köket i vinkel erbjuder en generös matplats och du väljer om du vill avgränsa mot entrén eller ha en helt öppen lösning. Vardagsrummet vetter mot uteplatsen i väster och har fler väggar att möblera och fint ljusinsläpp med stora fönster i två väderstreck. Tre sovrum finns på övre plan, vuxensovrummet med plats för dubbelsängen och förvaring bakom skjutdörrar och två lite mindre rum för barnen, gästerna eller arbetet. Bostaden har två helkaklade badrum med dusch, det ena med tvättmaskin och torktumlare och här finns även plats för den som vill ha badkar. Förvaring för kläder finns bakom skjutdörrar och i klädkammare. Förrådsutrymme finns inom bostaden, under trappan och ett kallförråd utanför entrén.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet