Om projektet

Radhus i 2 plan perfekt för familjen

Grönskande miljöer runt husknuten. Fina lekplatser. Gång och cykelavstånd till förskola och skolor. Bra pendlingsläge för den bilburne. En bra bostad, framtagen för familjens behov. Underhållsfritt med tid över till annat. Lugn boendemiljö men ändå nära till centrum.

Är detta vad du letar efter? Då har vi huset för dig!
Vi planerar för 20 radhus i två plan med umgängesytor och kök på bottenvåningaen och sovrum på ovanvåningen. Totalt ca 120 m2 stora. Två badrum och egen liten trädgårdsmiljö med plats för grillen och lite lek.

Radhusen kommer att säljas som bostadsrätter. Anmäl ditt intresse redan idag så får du förtur att välja bostad. Vi håller dig uppdaterad och bjuder in till säljstart!

Säljpremiär 21 augusti.

Visningar

Nästa visning: 21 augusti

Adress
Säljpremiär på plats! Vi bjuder på kvällsmat och mingel för hela familjen. Du hittar oss via Tillysborgsvägen i Gyllins trädgård. Glöm inte att anmäla dig redan idag!
Kommentar
Säljpremiär
När
17:30-19:30
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Christoffer Olsson, Svensk Nyproduktion

Läget

Gyllins Trädgård ligger söder om Sallerupsvägen i stadsdelen Husie. Få platser är så speciella som just denna. Här låg en gång i tiden en av Sveriges största handelsträdgårdar och än idag möter många spår av det förflutna i den numera vilda naturen. Stigar och sköna promenadstråk tar dig igenom vackra ängsmarker och tät skog. Dess läge med naturen runt knuten och närheten till storstadens utbud gör läget perfekt. Till Malmö city tar du dig enkelt med buss, vill du vidga dina vyer så når du Yttre Ringvägen med bil på bara några minuter. Gyllins Trädgård är en del av stadsdelen Husie som har en komplett kommunal service. Inom några minuters avstånd finns Ica Maxi, Toftanäs, med ett stort sortiment av varor. I närheten finns Videdals centrum med matbutik, blomsteraffär och bank. I väster har det skapats ett nytt handelsområde i kvarteret Draken, med livsmedelsaffär, bank, mäklare, restaurang m.m. Tillhör du golfarna kommer du att uppskatta Kvarnby golfklubb. Precis som resten av Husie är detta en del av staden som känns ombonad och trygg att komma hem till. Det finns flera skolor och förskolor i stadsdelen inom behagligt avstånd.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Christoffer Olsson, Svensk Nyproduktion

Mäklare

Telefon: 070-874 32 31

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.