Om projektet

POPULÄRA KLAGSHAMN

Här bor du på första parkett precis intill Kalkbrottssjön!
I den trygga och familjevänliga idyllen Klagshamn planerar vi ett nytt kvarter bestående av tre huskroppar med nya moderna och yteffektiva bostadsrätter om 1-4 RoK. För dig som söker ett lite större boende rekommenderar vi våra etagevåningar med umgängesytor på bottenvåningen och sovrum på ovanvåningen. Uteplats i markplan ger dessa lägenheter en härlig radhuskänsla.

Kvarterets gröna gård
Mellan husen finns föreningens gemensamma gård. En stor grönskande gård där ytor av gräs, träd, buskar och naturäng samsas. Delar av gården gränsar dessutom till ett naturreservat. Det finns även en härlig pergola med tillhörande sittplatser och en grillplats. En yta som verkligen inbjuder till umgänge, kanske ett parti kubb en härlig sommarkväll.

El-cyklar till föreningen!
I föreningen ingår två el-lådcyklar och tre vanliga el-cyklar att låna via ett bokningssytem. Samtliga el-cyklar servas på plats en gång per månad. Det ingår dessutom service av medlemmarnas privata cyklar en gång per år.

Känslan av nytt!
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. Med våra inredningsval kommer det att finnas olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in.

Här finns möjligheter för dig som flyttar hemifrån, säljer huset, eller som bara vill ha något nytt!


ANMÄL DITT INTRESSE OCH FÅ FÖRTUR!
Turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade in din intresseanmälan. Vid intresseanmälan håller vi dig även uppdaterad med information om våra nya bostäder och bjuder in till säljpremiär.

Säljpremiär 27 augusti 2018.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Läget

Gemytlig bykänsla - I Klagshamn bor du lugnt och barnvänligt med en gemytlig bykänsla. Miljön är idyllisk med härlig natur på udden och gångavstånd till hav och strand. Badstranden är belägen med utsikt över Öresundsbron och Köpenhamn. I den pittoreska småbåtshamnen kan man strosa runt bland fiskehoddorna och köpa dagens middag i en unik miljö. För den som vill ta en långpromenad eller en härlig cykeltur är småvägarna runt Klagshamn ett utmärkt alternativ. Njut av fågelkvitter och utsikt över den skånska slätten med böljande rapsfält och havet i horisonten. Klagshamn är en etablerad ort med matbutik, barnomsorg och fritidsaktiviteter för såväl gammal som ung. Sätter man sig i bilen är man framme i Malmö Centrum på ca 15 minuter. Stadsbussen har flera avgångar per timme och stannar även i Limhamn med sin gemytliga småstadscharm. Svågetorp och motorvägspåfart till Lund, Trelleborg och Köpenhamn nås inom behagligt avstånd. Här finns alla förutsättningar för ett njutbart och harmoniskt boende. Vi hoppas du får inspiration till vad som kan bli din vardag!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Therese Alm, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0738-519942

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.