Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, KlagshamnBrf Limestone

Slutsålt
Säljstart:Säljpremiär 27 augusti 2018Tillträde:Prel. tillträde sommaren 2020Bostäder:48Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:28-109 kvmPris:850 000-3 000 000 krAvgift:2 113-5 499 kr

POPULÄRA KLAGSHAMN

Bo i lugnt och grönskande bostadsområde i populära Klagshamn. I Brf Limestone bor du granne med Kalkbrottssjön. Fåtal lägenheter kvar!

Här bor du på första parkett precis intill Kalkbrottssjön!
I den trygga och familjevänliga idyllen Klagshamn planerar vi ett nytt kvarter bestående av tre huskroppar med nya moderna och yteffektiva bostadsrätter om 1-4 RoK. För dig som söker ett lite större boende rekommenderar vi våra etagevåningar med umgängesytor på bottenvåningen och sovrum på ovanvåningen. Vi erbjuder även fina och välplanerade hörnlägenheter om 3 RoK på 76-80 kvm med mellan 5.5-11 kvm balkong!

Kvarterets gröna gård
Mellan husen finns föreningens gemensamma gård. En stor grönskande gård där ytor av gräs, träd, buskar och naturäng samsas. Delar av gården gränsar dessutom till ett naturreservat. Det finns även en härlig pergola med tillhörande sittplatser och en grillplats. En yta som verkligen inbjuder till umgänge, kanske ett parti kubb en härlig sommarkväll.

El-cyklar till föreningen!
I föreningen ingår två el-lådcyklar och tre vanliga el-cyklar att låna via ett bokningssytem. Samtliga el-cyklar servas på plats en gång per månad. Det ingår dessutom service av medlemmarnas privata cyklar en gång per år.

Känslan av nytt!
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. Med våra inredningsval kommer det att finnas olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in.

Här finns möjligheter för dig som flyttar hemifrån, säljer huset, eller som bara vill ha något nytt!

Bostadsväljare - klicka runt bland bostäderna!
Besök vår Bostadsväljare nedan under dokument & länkar för att se vilken vilken bostad och läge som passar dig bäst!

Öppet hus hos mäklaren
Välkommen att kontakta vår mäklare med dina frågor och funderingar.
Det går bra att boka ett förutsättningslöst möte!

Projektet är nu slutsålt!