Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Välkommen till Brf Murmästaren

SvedalaBrf Murmästaren

Försäljning pågår
Säljstart:Säljpremiär 13 novemberTillträde:Preliminärt kvartal 3, 2021Bostäder:18Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-4Boarea:105-105 kvmPris:2 300 000-2 450 000 krAvgift:5 088-5 088 kr

Nästa visning:

Anmälan krävs

Läs mer

Gathus i två plan i barnvänliga Tegelbruket.

Nu fyller vi ut sista tomten i populära Tegelbruket. 18 väljplanerade gathus med liten trädgårdstäppa. Anmäl ditt intresse - försäljning pågår!

I Tegelbruket planerar vi för 18 nya gathus i två plan beläget i ett idylliskt område för barnfamiljen. Nära grönska, centrum med butiker och bra kommunikationer.

Du hittar allt material under Dokument & länkar nedan. Du kan även ta en rundvandring i ett gathus ("Visning i 360") och se våra fina bilder under Upptäck projektet.

Livet på Tegelbruket
I Tegelbruket bor du i en nyutvecklad stadsdel med charm och variation. Gathusen i Brf Murmästaren fyller ut den sista tomten i området och omges av grönområden, lekplats och mysiga bostadskvarter. Barnvänligt och perfekt läge för pendlaren!

Om husen
Brf Murmästaren består av 18 välplanerade gathus i två plan. Bostäderna är fördelade i fyra gathuslängor klädda med en putsad fasad. Två av gathuslängorna går i en en varm röd kulör och två i en varmvit kulör. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. Det finns även gott om gästparkering i närområdet. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 6 kvm. Förråden är placerade på den egna tomten och som del av avskiljare mellan bostäderna tillsammans med ett staket.

Gathusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt WC med dusch (helkaklat). Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du WC med dusch även här uppe, även detta helkaklat. Föredrar du istället ett varmt bad erbjuder vi badkar som tillval.

Känslan av nytt och personligt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. Hos oss kan du göra många egna inredningsval när det kommer till val av köksluckor, bänkskivor, kakel, golv mm. Detta för att du ska känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Här bor du trivsamt i ett lugnt och familjevänligt bostadsområde. Närhet till natur, lekplats, centrum, skola och kommunikation.

Om Svedala
Svedala är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden växer fram och lockar många barnfamiljer att flytta hit. Allt fler värdesätter den livskvalitet som den lilla staden erbjuder.

Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen.

Nyheter

Peab Bostad bygger Brf Murmästaren, Svedala

Svedala växer i takt med att allt fler barnfamiljer flyttar till kommunen. I det populära området Tegelbruket avlöser nybyggnationerna varandra och Peab Bostad har nu fått bygglov för områdets sista tomt. Här planerar Peab Bostad att bygga Brf Murmäs...

Kontaktpersoner
Alexander Nilsson

Alexander NilssonFastighetsbyrån070-991 87 06Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt