Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Välkommen till Brf Murmästaren

SvedalaBrf Murmästaren

Försäljning pågår
Tillträde:Preliminärt kvartal 4, 2021Bostäder:18Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-4Boarea:105-105 kvmPris:2 300 000-2 450 000 krAvgift:5 088-5 088 kr

Gathus i två plan i barnvänliga Tegelbruket.

Nu fyller vi ut sista tomten på omtyckta Tegelbruket. 18 väljplanerade gathus i två plan med egen trädgårdstäppa. Försäljning pågår!

Våra gathus har kvalitativ inredning från kända leverantörer. Om du dessutom är med i ett tidigt skede har du möjlighet att påverka inredningen med egna val. Du bor på 105 väldisponerade kvadratmeter fördelade på två plan, beläget i ett idylliskt område för barnfamiljen. Nära grönska, centrum med butiker och bra kommunikationer.

Du hittar allt material under Dokument & länkar nedan. Du kan även ta en rundvandring i ett gathus ("Visning i 360") och se våra fina bilder under Upptäck projektet.

Livet på Tegelbruket
På Tegelbruket bor du i en nyutvecklad stadsdel med charm och variation. Gathusen i Brf Murmästaren fyller ut den sista tomten i området och omges av grönområden, lekplats och mysiga bostadskvarter. Barnvänligt och perfekt läge för pendlaren!

Om husen
Brf Murmästaren består av 18 välplanerade gathus med hög standard i två plan. Bostäderna är fördelade i fyra gathuslängor klädda med en putsad fasad. Två av gathuslängorna går i en en varm röd kulör och två i en varmvit kulör. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. Det finns även gott om gästparkering i närområdet. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 4 kvm. Förråden är placerade på den egna tomten och som del av avskiljare mellan bostäderna tillsammans med ett staket.

Gathusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt WC med dusch (helkaklat). Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du WC med dusch även här uppe, även detta helkaklat. Föredrar du istället ett varmt bad erbjuder vi badkar som tillval.

Högklassig inredning
I Brf Murmästaren har vi tagit fram en inredning och ett grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans.

Stilrena kök från Vedum med vit lucka och rostfritt handtag. Till detta har vi en vit kakelplatta och en laminatbänkskiva som harmoniserar i grått. Vitvarorna är vita och kommer ifrån Siemens.
Badrummen är helkaklade och med inredning från Vedum och duschväggar från INR i klarglas. Vitvaror såsom tvättmaskin och torktumlare kommer från Siemens. Väggarna går i vitt kakel och klinkers på golvet i en grå nyans.
Generellt har vi massiva trägolv i 3-stavig mattlackad ekparkett från Kährs och en grå klinkerplatta i entrén.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats vid inflytt. Välkommen hem!

Om Svedala
Svedala är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden växer fram och lockar många barnfamiljer att flytta hit. Allt fler värdesätter den livskvalitet som den lilla staden erbjuder.

Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen.

Här bor du trivsamt i ett lugnt och familjevänligt bostadsområde. Närhet till natur, lekplats, centrum, skola och kommunikation.

Välkommen på visning!

Nyheter

Peab Bostad bygger Brf Murmästaren, Svedala

Svedala växer i takt med att allt fler barnfamiljer flyttar till kommunen. I det populära området Tegelbruket avlöser nybyggnationerna varandra och Peab Bostad har nu fått bygglov för områdets sista tomt. Här planerar Peab Bostad att bygga Brf Murmäs...

Kontaktpersoner
Alexander Nilsson

Alexander NilssonFastighetsbyrån070-991 87 06Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?