Privat liten oas som möter grönområden

Tegelbruket, Svedala01 - Byggmästaregatan 77A

Såld
Tillträde:Prel kvartal 4, 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusVåning:1 / 2Rum:4Boarea:105 kvmGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:5 087 krIngår i avgiften:Kallvatten, TV (ComHem basutbud), teknisk och ekonomisk förvaltning, gemensam avfallshantering .

Gathus med egen täppa

Mysigt och välplanerat gathus på gaveln, på sista tomten i Tegelbruket. Tomtstorlek hus 1 ca 130 m². Genomgående hög standard från kända leverantörer.

Brf Murmästaren består av 18 välplanerade gathus i två plan. Bostäderna är fördelade i fyra gathuslängor klädda med en putsad fasad. Fasaden på hus 1 går i en varm röd kulör och ligger på gavlen mot väster. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 4 kvm. Förråden är placerade på den egna tomten och som del av avskiljare mellan bostäderna tillsammans med ett staket. Tomtstorlek för hus 1 är ca 130 kvm.

Gathusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt WC med dusch. Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du WC med dusch även här uppe. Föredrar du istället ett varmt bad erbjuder vi badkar som tillval.


Högklassig inredning
I Brf Murmästaren har vi tagit fram en inredning och ett grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans. Du kan självklart även göra många egna inredningsval när det kommer till val av köksluckor, bänkskivor, kakel, golv mm. Detta för att du ska känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Stilrena kök från Vedum med vit lucka och rostfritt handtag. Till detta har vi en vit kakelplatta och en laminatbänkskiva som harmoniserar i grått. Vitvarorna är vita och kommer ifrån Siemens.
Badrummen är helkaklade och med inredning från Vedum och duschväggar från INR i klarglas. Vitvaror såsom tvättmaskin och torktumlare kommer från Siemens. Väggarna går i vitt kakel och klinkers på golvet i en grå nyans.
Generellt har vi massiva trägolv i 3-stavig mattlackad ekparkett från Kährs och en grå klinkerplatta i entrén.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats vid inflytt.

Välkommen till ett bekymmersfritt boende i barnvänliga Svedala!