Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Brf Murmästaren

Tegelbruket, Svedala12 - Byggmästaregatan

Till salu
Tillträde:Prel kvartal 3, 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusVåning:1 / 2Rum:4Boarea:105 kvmGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Pris:2 400 000 krAvgift:5 088 krIngår i avgiften:Kallvatten, TV (ComHem basutbud), teknisk och ekonomisk förvaltning, gemensam avfallshantering

Nästa visning:

Anmälan krävs

Läs mer

Gathus med egen täppa

Mysigt och välplanerat gathus på sista tomten i Tegelbruket. Tomtstorlek hus 12 ca 123 kvm.

Det är något alldeles speciellt att flytta in i helt nytt, där ingen tidigare levt. Man blir den första att sätta spik i väggen, laga mat på hällen och boa in sin trädgård. Här kan ni verkligen sätta er egon ton i bostaden och välja bland fina inredningsval. Grundstandarden är hög med kök från Vedum, fin ekparkett från Kährs, vitvaror från Siemens. Kikar vi in i badrummet finns flera kostnadsfria val på kakel och klinkers.


Brf Murmästaren består av 18 välplanerade gathus i två plan. Bostäderna är fördelade i fyra gathuslängor klädda med en putsad fasad. Fasaden på hus 12 går i en varmvit kulör. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 4 kvm. Förråden är placerade på den egna tomten och som del av avskiljare mellan bostäderna tillsammans med ett staket. Tomtstorlek för hus 12 är ca 123 kvm.

Gathusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt WC med dusch. Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du WC med dusch även här uppe. Föredrar du istället ett varmt bad erbjuder vi badkar som tillval.

Välkommen till ett bekymmersfritt boende i barnvänliga Svedala!