Välkommen till Brf Murmästaren

Tegelbruket, Svedala15 - Byggmästaregatan 83A

Såld
Tillträde:Prel kvartal 4, 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusVåning:1 / 2Rum:4Boarea:105 kvmGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:5 087 krIngår i avgiften:Kallvatten, TV (ComHem basutbud), teknisk och ekonomisk förvaltning, gemensam avfallshantering samt

Gathus med egen täppa

Mysigt och välplanerat gathus på sista tomten i Tegelbruket. Tomtstorlek hus 15 ca 154 kvm.

Om husen
Brf Murmästaren består av 18 välplanerade gathus i två plan. Bostäderna är fördelade i fyra gathuslängor klädda med en putsad fasad. Fasaden på hus15 går i en varm röd kulör. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 4 kvm. Förråden är placerade på den egna tomten och som del av avskiljare mellan bostäderna tillsammans med ett staket. Tomtstorlek för hus 15 är ca 154 kvm.

Gathusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt WC med dusch. Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du WC med dusch även här uppe. Föredrar du istället ett varmt bad erbjuder vi badkar som tillval.