Om projektet

Gröna sköna Gyllins

Gyllins trädgård har blivit ett etablerat bostadsområde, ett stenkast från Toftanäs och på behagligt avstånd till Malmö city. Och på alldeles utmärkt läge för bilpendlaren. Området som tidigare varit en handelsträdgård har på senare år omvandlats till ett naturskönt bostadsområde. Här njuter du inte bara av de vackra omgivningarna kring Husie och Kvarnby utan även av en väl fungerande vardag.

Här planerar Peab för tre nya huskroppar med lägenheter i 2-5 RoK. Bottenvåningarna bjuder på uteplats och övriga våningsplan har tillgång till generösa balkonger. Här kommer att finnas tvåor på 50 respektive 61 kvm. Treor på 75 kvm och välplanerade fyror på strax över 90 kvm. Högst upp ligger en större femma med utsikt över grönskan.

Anmäl intresse redan idag så blir du inbjuden till säljpremiären och får förtur att välja lägenhet!

Säljpremiär 21 augusti 2018.

Visningar

Nästa visning: 21 augusti

Adress
Säljpremiär på plats! Vi bjuder på kvällsmat och mingel för hela familjen. Du hittar oss via Tillysborgsvägen i Gyllins trädgård. Glöm inte att anmäla dig redan idag!
Kommentar
Säljpremiär
När
17:30-19:30
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Christoffer Olsson, Svensk Nyproduktion

Läget

Gyllins Trädgård ligger söder om Sallerupsvägen i stadsdelen Husie. Få platser är så speciella som just denna. Här låg en gång i tiden en av Sveriges största handelsträdgårdar och än idag möter många spår av det förflutna i den numera vilda naturen. Stigar och sköna promenadstråk tar dig igenom vackra ängsmarker och tät skog. Dess läge med naturen runt knuten och närheten till storstadens utbud gör läget perfekt. Till Malmö city tar du dig enkelt med buss, vill du vidga dina vyer så når du Yttre Ringvägen med bil på bara några minuter. Gyllins Trädgård är en del av stadsdelen Husie som har en komplett kommunal service. Inom några minuters avstånd finns Ica Maxi, Toftanäs, med ett stort sortiment av varor. I närheten finns Videdals centrum med matbutik, blomsteraffär och bank. I väster har det skapats ett nytt handelsområde i kvarteret Draken, med livsmedelsaffär, bank, mäklare, restaurang m.m. Tillhör du golfarna kommer du att uppskatta Kvarnby golfklubb. Precis som resten av Husie är detta en del av staden som känns ombonad och trygg att komma hem till. Det finns flera skolor och förskolor i stadsdelen inom behagligt avstånd.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Christoffer Olsson, Svensk Nyproduktion

Mäklare

Telefon: 070-874 32 31

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.