Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, Gyllins TrädgårdBrf Nyponrosen och Brf Solrosen, Gyllins trädgård

Försäljning pågår
Tillträde:Start prel. höst/vinter 2020Bostäder:87Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boyta:51-132 kvmPris:1 295 000-3 495 000 krAvgift:3 288-6 474 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning vid byggplatsen, infart vid Sallerupsvägen/Batterigatan.

Läs mer

Sista kvarteret i Gyllins Trädgård

Hitta hem till lugnet och grönskan i Gyllins Trädgård. Välj mellan 2-5 RoK. Försäljning pågår!

Nu är även sista huset släppt till försäljning. Missa inte chansen att köpa ditt nya hem på den sista tomten som erbjuds i Gyllins Trädgård!

Gyllins Trädgård har blivit ett etablerat bostadsområde på behagligt avstånd till Malmö city. Barnfamiljerna älskar grönskan, de fantastiska lekparkerna och de trygga vägarna till skolan. Golfarna uppskattar Kvarnby golfbana och när du ska storhandla gläds du över utbudet på Toftanäs. Det är gemytligt och tryggt att komma hem när du bor här.

Bostäderna
Vi planerar ett nytt kvarter innehållande 87 lägenheter och 20 radhus. Lägenheterna ryms i tre hus som är likadana men vridna, vända och placerade för att ge bästa möjliga förutsättningar för ett hemtrevligt boende. Storleken på bostaden varierar från tvåor på 51 kvm till större femmor på 132 kvm högst upp på sjätte våningen.

Är du nyfiken på våra 20 radhus i Brf Äppelrosen? Läs mer om dessa här.

När du kommer in i hemmet välkomnas du av ljus och utblickar. Sobra materialval, vackra golv och ljusa väggar gör det lätt att skapa ett hem som passar dig. Du kan dessutom göra inredningsval för att sätta en personlig prägel på ditt nya hem. Mer om detta hittar du i separat inredningsvalskatalog som du hittar längre ner på sidan.

Parkeringsplats finns att hyra i området. Samtliga lägenheter ansluts kollektivt till Telia Triple play, bredband, IP-telefoni och TV paketet Lagom. I avgiften ingår värme och vatten. Du har förråd i din bostad eller gård och hiss finns till samtliga våningsplan.

Upplev din bostad visuellt!
För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt för din kommande bostad har vi tagit fram visuella rundturer i några av lägenheterna. Du får här en rundtur i ett kök, vardagsrum och ett sovrum. Du hittar samtliga rundturer under Upptäck projektet. Vi har även tagit fram en Bostadsväljare som gör det enklare för dig att se lägenheternas placering och dess planlösning. Klicka runt bland lägenheterna och se vilka som är lediga, reserverade och sålda. Vi hoppas att du hittar just din drömbostad!

Inflyttning av hus 1 och 2 (Brf Nyponrosen) beräknas till kvartal 4 år 2020. Hus 3 (Brf Solrosen) har en beräknad inflyttning kvartal 1 år 2021.

Ansvarig mäkare och Öppet hus!
Vid försäljning i Gyllins Trädgård samarbetar vi med Fastighetsbyrån. De håller Öppet hus på sitt kontor på Bulltofta eller i byggbod på plats med jämna mellanrum, aktuella dagar och tider finner ni under fliken Visningar. Antingen tittar ni in här (ingen anmälan krävs) eller kontaktar ni mäklaren för ett eget möte i lugn och ro.

Kontaktpersoner
Johanna Flodell

Johanna FlodellFastighetsbyrån073-507 70 74Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt