Om objektet

Tvåa i markplan med uteplats

Peab planerar ett nytt kvarter innehållande 87 lägenheter och 20 radhus. Lägenheterna ryms i tre hus som är likadana men vridna, vända och placerade för att ge bästa möjliga förutsättningar för ett hemtrevligt boende. Storleken på bostaden varierar från tvåor på 50 kvm till större femmor på 131 kvm högst upp på femte våningen.

När du kommer in i hemmet välkomnas du av ljus och utblickar. Sobra materialval, vackra golv och ljusa väggar gör det lätt att skapa ett hem som passar dig. Du kan dessutom göra inredningsval för att sätta en personlig prägel på ditt nya hem. Mer om detta hittar du i separat inredningsvalskatalog.

Denna lägenhet är en välplanerad och yteffektiv bostad. Här finns plats för både mindre matplats och soffa. Rejält sovrum som rymmer dubbelsäng, och gott om förvaringsutrymme i både skjutdörrsgarderob, klädkammare och förråd i lägenheten. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagslivet.

Parkeringsplats finns att hyra i området. Samtliga lägenheter ansluts kollektivt till Telia Triple play, bredband, IP-telefoni och TV paketet Lagom. I avgiften ingår värme och vatten. Du har förråd i din bostad och hiss finns till samtliga våningsplan.

Visningar

Nästa visning: 18 november

Adress
I visningspaviljongen vid byggarbetsplatsen - Ta av i rondellen från Sallerupsvägen till Tillysborgsvägen
Kommentar
Öppen visning välkommen!
När
13:00-14:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Christoffer Olsson Segerberg, Svensk Nyproduktion

Alla bilder

Kontakt

Christoffer Olsson Segerberg, Svensk Nyproduktion

Mäklare

Telefon: 070-874 32 31

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.