Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Gyllins Trädgård, Malmö1-1003 - Lönnebergagatan 61

Såld
Tillträde:Prel. Kvartal 4 år 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 6Rum:2Boarea:51 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:3 261 kr

Tvåa i markplan med uteplats

Yteffektiv och välplanerad tvåa. Här finns plats för både mindre matplats och soffa. Markplan med stor plattsatt uteplats i söderläge.

Härlig tvåa med tillhörande uteplats om 17 kvm i söder! Här tar inflyttning vid redan nästa år! Peab planerar ett nytt kvarter innehållande 87 lägenheter och 20 radhus. Lägenheterna ryms i tre hus som är likadana men vridna, vända och placerade för att ge bästa möjliga förutsättningar för ett hemtrevligt boende. Storleken på bostaden varierar från tvåor på 50 kvm till större femmor på 132
När du kommer in i hemmet välkomnas du av ljus och utblickar. Sobra materialval, vackra golv och ljusa väggar gör det lätt att skapa ett hem som passar dig. Du kan dessutom göra inredningsval för att sätta en personlig prägel på ditt nya hem. Mer om detta hittar du i separat inredningsvalskatalog.

Denna lägenhet är en välplanerad och yteffektiv bostad. Här finns plats för både mindre matplats och soffa. Rejält sovrum som rymmer dubbelsäng, och gott om förvaringsutrymme i både skjutdörrsgarderob, klädkammare och förråd i lägenheten. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagslivet.

Parkeringsplats finns att hyra i området. Samtliga lägenheter ansluts kollektivt till Telia Triple play, bredband, IP-telefoni och TV paketet Lagom. I avgiften ingår värme och vatten. Du har förråd i din bostad och hiss finns till samtliga våningsplan.

Kontaktpersoner
Johanna Flodell

Johanna FlodellFastighetsbyrån073-507 70 74Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?