Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Gyllins Trädgård, Malmö1-1004 - Lönnebergagatan 61

Såld
Tillträde:Prel. Kvartal 4 år 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 6Rum:3Boyta:76 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:4 316 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning vid byggplatsen! Följ skyltar från Sallerupsvägen.

Läs mer

Trea i markplan med härlig uteplats i söderläge!

Tre rum och kök på 75 kvm, öppen planlösning och generösa umgängesytor.

Trea på gaveln med uteplats i härligt söderläge. Generösa umgängesytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men med trevlig avgränsning där kyl och frys blir en rumsavdelare som underlättar möblering. Ett generöst huvudsovrum och ett mindre som blir utmärkt som gästrum, arbetsrum eller barnrum. I entrén göms förvaring bakom skjutdörrar och lägenhetsförrådet är praktiskt placerat innanför dörren. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Balkong eller uteplats på markplan, njut av söderläget!

Fantastiskt läge med naturen runt husknuten och skola, dagis och affärer på bekvämt cykelavstånd. Centrum ligger en kort buss- eller bilfärd bort, och åt andra hållet har du golfbanan. Föreningens gård delas med radhusen på området, och här finns både grillplats, grönytor och lekmöjligheter.

Ett hem i Brf Nyponrosen är en stilsäker bostad. Köket i vitt kommer från Marbodal, och vill du hellre ha grått, trä eller varför inte en grön lucka så är möjligheterna näst intill oändliga. Golven pryds av ett klassiskt parkettgolv i mattlackad ek från Kährs, och harmonierar väl med de kritvita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Marbodal och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork, tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Svensk Nyproduktion redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!

Bra att veta!
Brf Nyponrosen består av totalt 58 lägenheter. Förråden finns i lägenheten och du hyr din parkeringsplats strax utanför huset. I området finns ytterligare två bostadsrättsföreningar, Brf Äppelrosen som består av 20 radhus, och Brf Solrosen som består av 29 lägenheter. Föreningen är en del av en GA där områdets alla tre bostadsrättsföreningar ingår. GA:n hanterar renhållningen och lokalgatorna inom området, den gemensamma grönytan samt skötseln av parkeringsplatserna inom området. Kostnaden för GA:n ingår och är en del av månadshyran. I avgiften ingår även värme och vatten.

Kontaktpersoner
Jessica Johansson

Jessica JohanssonFastighetsbyrån0735-09 48 20Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt