Om objektet

Penthouse med två balkong och två badrum

Högst upp i husen hittar du kvarterets tre penthouselägenheter. Rymliga bostäder med dubbla balkonger i två väderstreck. Ett bekvämt boende för den lite större familjen eller för dig som lämnar villan och fortfarande vill ha generösa ytor. Master bedroom med klädkammare, två sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober och ett fjärde sovrum som även skulle kunna passa till hemmakontor eller gästrum. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt extra gäst-wc.

Fantastiskt läge med naturen runt husknuten och skola, dagis och affärer på bekvämt cykelavstånd. Centrum ligger en kort buss- eller bilfärd bort, och åt andra hållet har du golfbanan. Föreningens gård delas med radhusen på området, och här finns både grillplats, grönytor och lekmöjligheter.

Ett hem i Brf Nyponrosen är en stilsäker bostad. Köket i vitt kommer från Marbodal, och vill du hellre ha grått, trä eller varför inte en grön lucka så är möjligheterna näst intill oändliga. Golven pryds av ett klassiskt parkettgolv i mattlackad ek från Kährs, och harmonierar väl med de kritvita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Marbodal och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork, tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Svensk Nyproduktion redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!

Bra att veta!
Brf Nyponrosen består av totalt 58 lägenheter. Förråden finns i lägenheten och du hyr din parkeringsplats strax utanför huset. I området finns ytterligare två bostadsrättsföreningar, Brf Äppelrosen som består av 20 radhus, och Brf Solrosen som består av 29 lägenheter. Föreningen är en del av en GA där områdets alla tre bostadsrättsföreningar ingår. GA:n hanterar renhållningen och lokalgatorna inom området, den gemensamma grönytan samt skötseln av parkeringsplatserna inom området. Kostnaden för GA:n ingår och är en del av månadshyran. I avgiften ingår även värme och vatten.

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Välkommen till Fastighetsbyråns kontor på Bulltofta, adress Ahrenbergsgatan 4. Få mer information om projektet, hämta broschyrer och ställ dina frågor!
Kommentar
Välkommen på öppet hus!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson

Kommande visningar

  • 24 mars, Kl. 11:00-12:00 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Jessica Johansson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0735-09 48 20

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.