Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Möjlighet till odling på den gemensamma gården.

Kävlinge, AlmelundBrf Odlingen i Almelund

Kommande
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/Parhus, Rad-/Kedje-/ParhusBoarea:120-140 kvm

Trivsamma och välplanerade radhus i nya Almelund

Perfekta tvåplanshus för barnfamiljen. Här bor du mitt i grönskan i ett tryggt och barnvänligt bostadskvarter. Säljpremiär planeras till våren 2021.

Husen
I Brf Odlingen hittar du våra radhus och kedjehus i bostadsrättsform. Ett perfekt boende för barnfamiljen med sociala ytor på entréplan och sovrum avskilt på övre plan. Boytan är mellan ca 120-140 kvm. Alla husen får en privat liten trädgård och en gemensam grönyta som omringas och skyddas av kvarteret. Den gemensamma trädgården bjuder in till allt från grillfester, lek med grannbarnen och odling i odlingslotter. Då vi är i ett tidigt skede kan vi inte visa några planlösningar. Men anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad när vi har publicerat något nytt på projektsidan.

Högklassig inredning
I Brf Odlingen erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker. Du får med andra ord ett bekvämt boende med hög livskvalitet och kvalitativ inredning.

Platsen
Mellan det öppna skånska landskapet i sydväst och villabebyggelsen Åkershäll i öster planerar vi för ett helt nytt bostadskvarter, Almelund. En blandning av moderna och traditionella enplans- och tvåplanshus som samsas med grönskande gångar, bersåer, gång- och cykelstråk. Infarten till Almelund kommer att anläggas längs Högsvägen, med ett grönt parkområde som välkomnande entré. I grannområdet Åkershäll öppnas det också upp för bil-, cykel- och gångvägar.

Närheten till naturen, kommunikationer och Kävlinge stad med all service du kan tänkas behöva i vardagen kommer göra Almelund till en attraktiv plats att bo på.

Få förtur - Anmäl ditt intresse idag!
Är du intresserad av vårt kommande projekt Kv Grönskan i Almelund? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som planeras till våren 2021. Välkommen med din intresseanmälan!

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer är framtagna i ett tidigt skede och kan komma att skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Robert Rottgardt Arnberg

Robert Rottgardt ArnbergFastighetsbyrån076-645 21 99Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?