Om projektet

Citynära radhus i grön skön miljö

Det är lätt att förstå varför Pålsjö blivit en så populär del i Helsingborg. Här behöver du inte välja om du vill bo nära grönska, hav eller city - allt finns inom räckhåll!

Nu växer Pålsjö norrut när en helt ny stadsdel planeras. Peab startar nu försäljningen av ett kvarter med 11 radhus som omringar en lekplats och kvarterets mötesplats.
Boendet erbjuder välplanerade ytor i två plan. Sociala ytor med kök och vardagsrum på bottenvåningen och den mer privata avdelningen med sovrum på ovanvåningen.

Parkeringsplats ingår. Föreningen har totalt 12 st platser, en till varje radhus och en för rörelsehindrade.


Följ oss gärna på instagram: peabipalsjo

222kr/mån tillkommer för Telia Triple play (IP-telefoni, bredband och TV). Kostnader för uppvärmning och hushållsel tillkommer.

Bostäder och priser

Nr. Status Rum Boarea
D1 Såld 5 rok 128 kvm
D10 Såld 5 rok 128 kvm
D11 Såld 5 rok 128 kvm
D2 Såld 5 rok 128 kvm
D3 Såld 5 rok 128 kvm
D4 Såld 5 rok 128 kvm
D5 Såld 5 rok 128 kvm
D6 Såld 5 rok 128 kvm
D7 Såld 5 rok 128 kvm
D8 Såld 5 rok 128 kvm
D9 Såld 5 rok 128 kvm
Läs mer

Läget

Hela Pålsjö skog ligger som närmsta granne. Det är få förunnat att ha så nära till motionsstråk, och det blir så enkelt att inleda dagen med en morgonpromenad, en joggingrunda efter jobbet eller en tennismatch på helgen. Kanske tar du hellre en god fika och njuter av livet på helgen, du har väl smakat de goda våfflorna i Pålsjö skog? På andra sidan skogen väntar saltstänk och sand mellan tårna. Här finns flera härliga badplatser och platser att njuta av sommar, bad och strand. Även city och service ligger på behagligt avstånd hemifrån. Här får du det bästa av alla världar!

Alla bilder

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.