Om projektet

Citynära radhus i grön skön miljö

Det är lätt att förstå varför Pålsjö blivit en så populär del i Helsingborg. Här behöver du inte välja om du vill bo nära grönska, hav eller city - allt finns inom räckhåll!

Nu växer Pålsjö norrut när en helt ny stadsdel planeras. Peab planerar för både flerfamiljshus men också ett kvarter med 11 radhus som omringar en lekplats och kvarterets mötesplats.
Boendet erbjuder välplanerade ytor i två plan. Sociala ytor med kök och vardagsrum på bottenvåningen och den mer privata avdelningen med sovrum på ovanvåningen.

Säljpremiären planeras till efter årsskiftet. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad inför säljpremiären. Radhusen fördelas utifrån datumet då du anmält intresse, så vänta inte för länge!

Läget

Hela Pålsjö skog ligger som närmsta granne. Det är få förunnat att ha så nära till motionsstråk, och det blir så enkelt att inleda dagen med en morgonpromenad, en joggingrunda efter jobbet eller en tennismatch på helgen. Kanske tar du hellre en god fika och njuter av livet på helgen, du har väl smakat de goda våfflorna i Pålsjö? På andra sidan skogen väntar saltstänk och sand mellan tårna. Här finns flera härliga badplatser och platser att njuta av sommar, bad och strand. Även city och service ligger på behagligt avstånd hemifrån. Här får du det bästa av alla världar!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Inger Karlsson, Peab

Säljare

Telefon: 042-25 10 00

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.