Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, KlagshamnBrf Roslunds Trädgård

Kommande
Säljstart:Planerad säljpremiär våren 2020Bostäder:15Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-4Boarea:105-105 kvmPris:3 200 000-3 500 000 krAvgift:5 000-5 200 kr

Radhus mitt i en grön oas i charmiga Klagshamn

Intill historiska Stationsparken, nära småbåtshamn och badstrand planerar vi för ett gemytligt litet kvarter med 15 nya radhus.

I Brf Roslunds Trädgård vaknar du till fågelkvitter och en naturlig grönska. Ett idylliskt litet kvarter bestående av 15 radhus, alla i två plan och med egen trädgård.
Familjevänlig och lugn boendemiljö - bara 15 minuter till Malmö city.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som är planerad till våren 2020.

Om husen
Brf Roslunds Trädgård består av 15 välplanerade radhus i två plan. Bostäderna är fördelade i tre radhuslängor som är klädda i tegel och med röda takpannor. På framsidan möts du av en plattbelagd yta och en grusad yta lagom stor för en liten trädgårdsgrupp och uppställningsplats för cyklar. Bilparkering finns i nära anslutning till bostaden på föreningens gemensamma gård. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen trädgårdstäppa. Mellan bostäderna placeras det ut en häck som avskiljare. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 4 kvm.

Radhusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt WC med dusch. Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du även WC med dusch även här uppe. Föredrar du badkar erbjuder vi självklart detta som tillval.

Här bor du mitt i den grönskande parken och har samtidigt närhet till Klagshamnsstranden, den vackra naturen och service såsom skolor, förskolor, butiker och kommunikation.

Känslan av nytt och personligt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. Hos oss kan du göra många egna inredningsval när det kommer till val av köksluckor, bänkskivor, kakel, golv mm. Detta för att du ska känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Om Klagshamn
Klagshamn är ett pittoreskt och vackert område strax söder om Malmö, precis intill havet. Här finns förutom riktigt bra skolor och dagis även matbutik, härliga strövområden och badplats. Köpenhamn och Malmö nås med en kort buss- eller bilresa och shoppingcentrumet Emporia ligger ett par minuter bort med bil, tillsammans med Hyllie station.

Kontaktpersoner
Margareta Meijer

Margareta MeijerVåningen & Villan076-892 41 25Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt