Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Sovrum

Lund, TunaBrf Scheele Promenad 1

Slutsålt
Tillträde:Prel. tillträde hösten 2020Bostäder:57Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-6Boarea:36-145 kvmPris:1 395 000-6 495 000 krAvgift:2 421-6 892 kr

Nybyggd hemlängtan nära Lund city

Hus 1 är SLUTSÅLT

Nybyggd hemlängtan nära Lund city - granne med attraktiva Tuna
Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan. Hus ett är nu slutsålt. Missade du din drömlägenhet i hus 1? Kanske hittar du den i hus 2 eller hus 3?!

Hoppas du hittar ditt drömboende!

En attraktiv adress
I östra Lund finns några av stadens mest eftertraktade bostadsområden, och nya Scheele Promenad är det senaste tillskottet. Tre bostadskvarter med 188 lägenheter byggs i tre etapper parallellt med Sparta på Scheelevägen. Fasadmaterialet är tegel i olika samstämda kulörer och balkonger skänker liv och djup. Se husens placering och läs mer om vad som planeras i området här, eller ladda ner filen "Karta med platsinformation" under Dokument & länkar nedan.

En oas på hemmaplan
Öppna gårdsmiljöer i kombination med sköna, privata uteplatser ger gott om plats för såväl umgänge som stillhet och ro. Vackra planteringar, god utomhusbelysning och gröna ytor skapar en ombonad och trygg miljö. Här hittar du lugn, här hämtar du energi.

Ett liv med eller utan bil
På Scheele Promenad har du tillgång till säker cykelparkering både på gatunivå och i husens källarplan. Även bilparkering finns under mark i garage med infart från Scheelegatan. Det planeras för en bil-pool som tillsammans med den nya spårvägen kommer att underlätta tillvaron ytterligare om du vill leva bilfritt.

En lägenhet för alla
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Nyheter

klimatsmarta Scheele Promenad, Lund

Peab bygger just nu bostadsrättsföreningen Scheele Promenad i östra Lund. Här blir de boende först i världen med att få sina bostäder uppvärmda med den klimatsmarta energilösningen Ectogrid. Under fredagen bjöd Peab in tongivande politiker och medier...

Hållbart boende i Lund

Nu trycker Peab Bostad på säljknappen för etapp 1 i Scheele Promenad. Det planeras för ett helt nytt klimatsmart kvarter med totalt 188 bostadsrätter intill Sparta i östra Lund. Boende på Scheele Promenad blir först i världen att få lägre uppvärmning...