Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Lund2101 - Scheelevägen 5 E

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 7Rum:2Boarea:40 kvmHiss:JaAvgift:2 618 kr

Genomgående tvåa med TVÅ uteplatser!

Fönster på två håll, fin planlösning och två egna uteplatser är bara några av de positiva attributen i denna bostad. Kan det vara din framtida bostad?

Denna pärla erbjuder inte bara en uteplats utan två! Lägg sedan till att lägenheten är genomgående och har en optimal planlösning så finns det inte mycket kvar att önska..

Scheele Promenad ligger mitt i Lunds nya kunskapsstråk.
Scheele Promenad är ett kvarter som kommer att byggas i tre etapper och Brf Scheele Promenad 1 är först ut!
Här erbjuder vi gröna innergårdar och omgivande fina parkmiljöer i närliggande området. Här finns något för alla, gammal som ung.
Smidig kollektivtrafik, service, butiker och skola är några av de saker som underlättar vardagen för de boende.

Lägenheterna i Brf Scheele Promenad 1 är välplanerade och har ett härligt ljusinsläpp genom de stilfulla och många fönster som finns välplacerade i olika vinklar. Stora, öppna kök för matlagning och samvaro ger en känsla av rymd. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner.

Du kan välja mellan allt från 1:or på 36 kvm till en 6:a i etage, på 145 kvm med takterrass och balkong.
Inredningen i ditt nya hem är vald med omsorg, klassiskt tidlös och med fokus på hållbarhet. För dig som vill sätta en personlig prägel på det nya hemmet finns inredningsval att göra.

Vi vet att framtidens energilösningar måste bli mer flexibla.
Här möjliggörs användandet av olika sorters förnybar energi på ett smart sätt med energisystemet Ectrogrid.

När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.