Om projektet

Nybyggd hemlängtan nära Lund city

Hittade du inte vad du sökte i vår första etapp av Scheele Promenad? Nu planerar vi för nästa etapp, Scheele Promenad 2 där vi erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller.

Första etappen har gått riktigt bra och vi nu sålt slut alla 1:or, 5:or och 6:or och snart även våra 4:or! Så passa att anmäla ditt intresse för etapp 2.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

En attraktiv adress granne med Tuna
I östra Lund finns några av stadens mest eftertraktade bostadsområden, och nya Scheele Promenad är det senaste tillskottet. Tre bostadskvarter med 188 lägenheter byggs i tre etapper parallellt med Sparta på Scheelevägen och granne med attraktiva Tuna. Fasadmaterialet är tegel i olika samstämda kulörer och balkonger skänker liv och djup. Se husens placering och läs mer om vad som planeras i området här, eller ladda ner filen "Karta med platsinformation" under Dokument & länkar nedan.

En oas på hemmaplan
Öppna gårdsmiljöer i kombination med sköna, privata uteplatser ger gott om plats för såväl umgänge som stillhet och ro. Vackra planteringar, god utomhusbelysning och gröna ytor skapar en ombonad och trygg miljö. Här hittar du lugn, här hämtar du energi.

Ett liv med eller utan bil
På Scheele Promenad har du tillgång till säker cykelparkering både på gatunivå och i husens källarplan. Även bilparkering finns under mark i garage med infart från Scheelegatan. Det planeras för en bil-pool som tillsammans med den nya spårvägen kommer att underlätta tillvaron ytterligare om du vill leva bilfritt.

En lägenhet för alla
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Säljpremiär våren 2019
Anmäl ditt intresse för att vara med från början och få inbjudan till säljpremiären av etapp 2.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Emma Johansson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0763-10 96 03

Johanna Flodell, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 073-507 70 74

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.