Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köksstilen Sobert Svart

Lund, TunaBrf Scheele Promenad 2

Försäljning pågår
Tillträde:Prel. tillträde sommar 2021Bostäder:83Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-6Boarea:36-150 kvmPris:1 400 000-6 900 000 krAvgift:2 432-7 097 kr

Nästa visning:

Visning i visningslägenheten på Scheelevägen 5, föranmälan krävs!

Läs mer

Nybyggd hemlängtan nära Lund city

Var med och forma en ny stadsdel, granne med Tuna i östra Lund. Försäljning pågår.

Välkommen till Scheele Promenad 2 där vi erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd som i tidigare hus, med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

En attraktiv adress granne med Tuna
I östra Lund finns några av stadens mest eftertraktade bostadsområden, och nya Scheele Promenad är det senaste tillskottet. Tre bostadskvarter med 188 lägenheter byggs i tre etapper parallellt med Sparta på Scheelevägen och granne med attraktiva Tuna. Fasadmaterialet är tegel i olika samstämda kulörer och balkonger skänker liv och djup. Se husens placering och läs mer om vad som planeras i området här, eller ladda ner filen "Karta med platsinformation" under Dokument & länkar nedan.

En oas på hemmaplan
Öppna gårdsmiljöer i kombination med sköna, privata uteplatser ger gott om plats för såväl umgänge som stillhet och ro. Vackra planteringar, god utomhusbelysning och gröna ytor skapar en ombonad och trygg miljö. Här hittar du lugn, här hämtar du energi.

Ett liv med eller utan bil
På Scheele Promenad har du tillgång till säker cykelparkering både på gatunivå och i husens källarplan. Även bilparkering finns under mark i garage med infart från Scheelegatan. Det planeras för en bil-pool som tillsammans med den nya spårvägen kommer att underlätta tillvaron ytterligare om du vill leva bilfritt.

En lägenhet för alla
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Nyheter

klimatsmarta Scheele Promenad, Lund

Peab bygger just nu bostadsrättsföreningen Scheele Promenad i östra Lund. Här blir de boende först i världen med att få sina bostäder uppvärmda med den klimatsmarta energilösningen Ectogrid. Under fredagen bjöd Peab in tongivande politiker och medier...