Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köksstilen Sobert Svart

Lund, TunaBrf Scheele Promenad 2

Försäljning pågår
Tillträde:Prel. tillträde sommar 2021Bostäder:83Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-6Boarea:36-150 kvmPris:1 400 000-6 900 000 krAvgift:2 432-7 097 kr

Nästa visning:

Visning i visningslägenheten på Scheelevägen 5K. Genom att anmäla er får ni en bokad tid för att undvika större sällskap. Invänta en bekräftelse

Läs mer

Nybyggd hemlängtan nära Lund city

Försäljning pågår - fåtal lägenheter kvar. Besök gärna vår visningslägenhet!

Välkommen till Scheele Promenad 2 där vi erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd som i tidigare hus, med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller. Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

Besök vår visningslägenhet eller se vår film
Välkommen att besöka vår visningslägenhet där vi har bokade visningar varannan söndag. För dig som hellre stannar hemma i dessa tider har vi tagit fram en film från vår visningslägenhet. Den kan du se här.

En attraktiv adress granne med Tuna
I östra Lund finns några av stadens mest eftertraktade bostadsområden, och nya Scheele Promenad är det senaste tillskottet. Tre bostadskvarter med 188 lägenheter byggs i tre etapper parallellt med Sparta på Scheelevägen och granne med attraktiva Tuna. Fasadmaterialet är tegel i olika samstämda kulörer och balkonger skänker liv och djup.

En oas på hemmaplan
Öppna gårdsmiljöer i kombination med sköna, privata uteplatser ger gott om plats för såväl umgänge som stillhet och ro. Vackra planteringar, god utomhusbelysning och gröna ytor skapar en ombonad och trygg miljö. Här hittar du lugn, här hämtar du energi.

Ett liv med eller utan bil
På Scheele Promenad har du tillgång till säker cykelparkering både på gatunivå och i husens källarplan. Även bilparkering finns under mark i garage med infart från Scheelegatan. Det planeras för en bil-pool som tillsammans med den nya spårvägen kommer att underlätta tillvaron ytterligare om du vill leva bilfritt.

En lägenhet för alla
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Nyheter

klimatsmarta Scheele Promenad, Lund

Peab bygger just nu bostadsrättsföreningen Scheele Promenad i östra Lund. Här blir de boende först i världen med att få sina bostäder uppvärmda med den klimatsmarta energilösningen Ectogrid. Under fredagen bjöd Peab in tongivande politiker och medier...