Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Lund, TunaBrf Scheele Promenad 3

Försäljning pågår
Tillträde:Preliminärt årsskiftet 2021/22Bostäder:48Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-6Boarea:39-146 kvmPris:1 600 000-6 995 000 krAvgift:2 801-7 191 kr

Nästa visning:

Visning i visningslägenheten på Scheelevägen 5K. Genom att anmäla er får ni en bokad tid för att undvika större sällskap. Invänta en bekräftelse

Läs mer

Välkommen hem till Brf Scheele Promenad!

Sista huset på Scheele Promenad - försäljning pågår. Besök gärna vår visningslägenhet!

Det sista huset i Brf Scheele Promenad består av 48 bostadsrätter och är placerat närmast Tunavägen. I tredje huset erbjuder vi samma bredd som i de första två, 1-6 RoK men med flera nya spännande planlösningar och några riktigt fina treor med inglasad generös hörnbalkong.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

Besök vår visningslägenhet eller se vår film
Välkommen att besöka vår visningslägenhet där vi har bokade visningar varannan söndag. För dig som hellre stannar hemma i dessa tider har vi tagit fram en film från vår visningslägenhet. Den kan du se här.

Lägenheter med stora valmöjligheter
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

Vilken köksstil är du?
Tillsammans med inredningsdesigern Magdalena Arvidsson från Olsson & Gerthel har vi tagit fram fyra spännande köksstilar - Bohemisk Bistro, Glatt Grafiskt, Nordiska Nyanser och Sobert Svart. Dessa kan du läsa mer om i vår inredningsbroschyr.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Mitt i kunskapsstråket
På Scheele Promenad bor du intill innerstaden och har ändå nära till natur och grönska. Det finns gott om lummiga parker för sköna promenader, bollspel och motion. Kunskapsstråket sträcker sig från Lunds historiska centrum via universitetet, Ideon och Medicon Village ända ut till Brunnshög. Längs kunskapsstråket finns en unik kombination av forskning, vetenskap, studie- och arbetsmiljöer, butiker, hotell och service.

Goda kommunikationer
Scheele Promenad erbjuder en eftertraktad närhet till centrum. En kort cykeltur eller 15 minuters promenad genom lummiga Professorstaden tar dig till Lunds stadskärna. Via motorvägen är det smidigt att nå hela Öresundsregionen. En ny avfart från E22:an är planerad norr om Scheele Promenad, vilket är smidigt för dig som bilpendlar. I närheten finns det goda kommunikationer via stadsbussarna. Lunds nya spårväg får en hållplats vid Ideontorget, som blir den nya knutpunkten i området.

Nyheter

klimatsmarta Scheele Promenad, Lund

Peab bygger just nu bostadsrättsföreningen Scheele Promenad i östra Lund. Här blir de boende först i världen med att få sina bostäder uppvärmda med den klimatsmarta energilösningen Ectogrid. Under fredagen bjöd Peab in tongivande politiker och medier...